Koronavirüs testi pozitif olmasına rağmen arkadaşlarıyla alkol alıp, ormanda kayboldu!

Bolu'da koronavirüs testi pozitif olduğu öğrenilen 22 yaşındaki Ece Eker, çiftlik evinde gece arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra yürüyüşe çıktığı ormanda kayboldu. Jandarma ekiplerini arayıp durumu bildiren genç kadın, yaklaşık 6 saat sonra ise evine giden bir vatandaş tarafından bulundu.

Bolu'da yaşayan Ece Eker koronavirüs testi pozitif olmasına rağmen, dün gece saatlerinde 5 arkadaşıyla birlikte Çakmaklar köyünde, çiftlik evinde alkol aldı.

ORMANDA KAYBOLUNCA JANDARMAYI ARADI

22 yaşındaki Eker, ardından çiftlik evinden çıkıp, ormanda yürüyüşe çıktı. Ormanda karşılaştığı bir hayvandan korkan genç kız, koşmaya başlayınca kayboldu. Ece Eker, cep telefonuyla jandarmayı arayıp, haber verdi. Bunu üzerine bölgeye sevk edilen jandarma, AFAD ve polis ekipleri arama çalışması başlattı.

6 SAAT SONRA BİR VATANDAŞ TARAFINDAN BULUNDU

Eker, saat 10.30 sıralarında, yayladaki evine giden bir vatandaş tarafından bulundu. Vatandaş, durumu genç kızı bulduğu bölgeye 200 metre uzaklıkta arama yapan AFAD ekiplerine bildirdi. Ekipler, ulaştıkları Ece Eker’e su verdi.

Koronavirüs testi pozitif olmasına rağmen arkadaşlarıyla alkol alıp, ormanda kayboldu!

Yaklaşık 6 saat ormanda kalan ve ayak bileğini incittiği belirlenen Ece Eker, ambulansla tedbir amaçlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı.

KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİFMİŞ

Bu arada Ece Eker'in sorgulamasını yapan sağlık ekibi, koronavirüs testinin pozitif olduğunu ve karantina altında bulunması gerektiğini tespit etti. Ece Eker'e hastanedeki tedavisinin ardından karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle para cezası uygulanacağı ve KYK yurduna götürüleceği bildirildi.

Koronavirüs testi pozitif olmasına rağmen arkadaşlarıyla alkol alıp, ormanda kayboldu! - Resim : 2

Ece Eker'in birlikte alkol aldığını iddia ettiği arkadaşlarının herhangi bir kayıp başvurusu yapmadığı da ortaya çıktı. Genç kızın temaslı arkadaşlarının bulunması için çalışma başlatıldı.

 

Koronavirüs testi pozitif olmasına rağmen arkadaşlarıyla alkol alıp, ormanda kayboldu! ile ilgili etiketler Bolu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.