Koronavirüs testi pozitif çıkan Esra Balamir anlattı! ''Dalağım yok ama...''

Ünlü model Esra Balamir geçtiğimiz günlerde koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Evinde karantina altında kalarak tedavisine devam eden Balamir, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programına telefonla bağlandı ve durumuyla ilgili açıklama yaptı...

Geçtiğimiz günlerde arkadaşında koronavirüs çıkan Esra Balamir hastaneye koşmuştu. Balamir'in Coviv-19 testinin pozitif çıktığı dün açıklanmıştı. 18 gündür evinde karantinada olan Balamir, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programına bağlandı.

'Aslında kendimi grip zannettim' diyen Balamir "Gripteki bulgular vardı. İki, üç gün öyle dolaştım arkadaşımın daha çok ateşi çıktı bana göre. Test yaptılar ‘iki güne çıkacak’ dediler. Arkadaşımın testi pozitif çıkınca ilçe sağlık ile iletişime geçtik bize geldiler, ‘evden çıkmayın’ dediler. Bizimle ilgileneceklerini söylediler, öyle de oldu. İlaçlarımız geldi. Ateşim çıktı ama hiç öksürmedim. Sadece ateşim ve burun tıkanıklığı vardı arada da baş ağrısı" dedi.

Sağlık çalışanlarının ilaçları eve getirdiğini söyleyen Balamir şunları anlattı:

"Psikolojik destek için bile aradılar, çok ilgililer. Negatif çıkana kadar devam edecekler. Bu ilaç beş günlük beş gün sonra tekrar test yapacaklar negatif çıkana kadar böyle devam edecek.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Esra Balamir anlattı! ''Dalağım yok ama...''

'DALAĞIM YOK AMA...'

Ben üçüncü gündeyim. Başka hastalıklarım da var. Dalağım yok. Binlerce kez şükürler olsun ki, bütün bunlara rağmen solunum sıkıntısı çekmedim. Bu hastalığı atlattıktan sonra güzel olan şey vücudumun bağışıklık kazanacak olması. Solunum sıkıntısı çekmedim ben, sigara kullanmıyorum bu yüzden diye düşünüyorum. Kendimi koruduğum için dirençli olduğumu düşünüyorum.

18 gün boyunca hiç evden çıkmadık. Market işlerimiz oldu, dışarıdan bir kez pizza söyledim. Ben birkaç gün boyunca hiç belirtisini anlamadım. Taşıyıcı gibiymişim. Bu süreçte sokakta olsam belki binlerce insana yaymış olabilirdim. Benim hiç kimseyle bir diyaloğum yoktu. Eve kimseyi çağırmadım ama yine de geldi bizi buldu. İnsanların rahatlığını anlayamıyorum. Her sabah daha iyi uyanıyorum.

Burnumda tıkanıklık vardı şimdi daha rahat nefes alıyorum. 2 gün sonra test yapıldığında negatif çıkacak diye ümit ediyorum."

Koronavirüs testi pozitif çıkan Esra Balamir anlattı! ''Dalağım yok ama...'' ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona esra balamir neler oluyor hayatta covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.