Koronavirüs tanısı bulanan gençler böyle sınava girdi

LGS sınavında en çok merak edilenlerden biri de koronavirüs tanısı bulunan öğrencilerin sınava nasıl girecekleriydi. Adıyaman'da koronavirüs tedavisi gören gençler sınava ambulanslarla getirildi.

Adıyaman'da sınav öncesinde koronavirüs testleri pozitif çıkan ve tedavi gören öğrenciler Adıyaman Lisesi'ndeki izole sınıfta sınava girdi.
Hastanede bulunan ve evlerinde karantina altında tutulan gençler, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla sınava getirildi. Öğrencilerin sınavdan sonra yeniden alındıkları yerlere götürülecekleri bildirildi.

Kovid-19 testi pozitif çıkan ve evde karantinada bulunan bir öğrenci "Geçen günlerde koronavirüs testim pozitif çıktı. Sağlık görevlileri sağ olsunlar gelip beni evden aldı. Şimdi sınava gireceğim. Sınavdan sonra da yeniden eve götürecekler. Umarım her şey güzel olur." diye konuştu. (AA)

Koronavirüs tanısı bulanan gençler böyle sınava girdi ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona LGS Koronavirüsü covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.