“Koronavirüs sürecinde asıl rahatlama haziran ayında olacak!”

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile sanatçı Yılmaz Taner, SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yaptı.

SuperHaber, Korona günlerinde birçok ünlü isim ile gerçekleştirdiği canlı yayınlarına devam ediyor. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile sanatçı Yılmaz Taner, 4 Mayıs Pazartesi akşamı SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında buluştu.

Canlı yayında sağlık, müzik ve astroloji konuları hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştiren Ayman ile Taner, koronavirüs süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bu sürecin sağlık ve hijyen konusunda daha özen gösterilmesi gerektiğini ortaya koyduğunu söyleyen ikili, her şeyin kıymetini daha iyi anladığımız bir süreçten geçtiğimizi belirtti.

Yılmaz Taner ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Mine Ayman ise koronavirüs süreciyle ilgili mayıs ayının ortalarından itibaren yeni gelişmeler yaşanabileceğini ancak asıl rahatlamanın haziran ayında olabileceğini vurguladı.

Ayman, 7 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek Akrep Dolunay’ın iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek 8 Mayıs Cuma günü itibariyle spora ya da diyete başlamak isteyenlerin bir an önce başlaması gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu.

Taner, Deeperise ile bir cover şarkı çıkaracağının müjdesini de ilk kez canlı yayında verdi.

Mine Ayman ile Yılmaz Taner'in keyifli sohbeti SuperHaber YouTube kanalında yayında... 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.