Koronavirüs salgını futbolu vurmaya devam ediyor: İtalya Serie B'de maçlar ertelendi

Koronavirüs salgınında artan vaka sayıları spor organizasyonları olumsuz etkilemeye devam ediyor. Artan vaka sayıları nedeniyle Serie B'de 26 Aralık ve 29 Aralık'ta oynanması gereken maçlar ertelendi.

Koronavirüs salgınında son çıkan varyant olan Omicron özellikle Avrupa'da etkisini artırmaya devam ediyor. Vaka sayısında yaşanan artış büyük ligleri ciddi şekilde etkilerken bu durum alt liglerde de yaşanıyor. İtalya'da yaşanan vaka artışları sonrası Serie B'den karar çıktı. Buna göre, 26 Aralık ve 29 Aralık'ta oynanması planlanan tüm Serie B maçları ertelendi.

Alınan kararla Serie B 2021 yılını kapatırken Ocak ayında da maç takviminde erteleme olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

İtalya'da açıklanan son verilere göre 24 saatte 36 bin 293 vaka tespit edildi. Bu rakam ülkede 2021 yılında çıkan en yüksek günlük vaka sayısı olarak kayıtlara geçti. Öte yandan İtalya Serie A'da oyuncuların yüzde 98'i aşılı durumda

Koronavirüs salgını futbolu vurmaya devam ediyor: İtalya Serie B'de maçlar ertelendi ile ilgili etiketler İtalya maç Serie b erteleme omicron varyantı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.