Koronavirüs sağlıkçılara sıçradı! Bir doktor daha tedavi altında

Çin'de başlayan ve hızla dünyanın bir çok ülkesine sıçrayan koronavirüs, Türkiye’de etkisini gösteriyor. Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu ve Prof. Dr. Salih Emri'nin ardından Opr. Dr. Selçuk Köse de tedavi altında.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye, başta Sağlık Bakanlığı’nın aldığı tedbirlerle koronavirüs ile mücadelesini devam ettiriyor. Çağımızın en büyük salgınlarından olan koronavirüsü ile savaşta sağlık çalışanları da büyük fedakarlıklar gösteriyor.

DOKTOR VE HEMŞİRELER KORONAVİRÜSE  EN YAKIN İNSANLAR!

Koronavirüs ile yapılan tedavide, sağlık çalışanlarının, hastalığa yakalanmada en yakın kişiler oldukları belirlenmişti.

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları öğretim üyesi Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu, koronavirüse ilk yakalanan sağlık çalışanı olarak kayıtlara geçmişti.  Prof.Dr.Taşçıoğlu halen Çapa Tıp Fakültesi’nde tedavi altında.

 Taşçıoğlu’nun oğlu Onur Taşçıoğlu, sosyal medyasından yaptığı açıklamada,babasının durumu, ”Bugün güzel bir gün. Kan sonuçlarında az da olsa düzelme mevcut babamın... Enfeksiyonda düşüş , kandaki oksijende artış mevcut. Bugün daha çok dua edin bu güzel insan için. Hayırlı kandiller" yazarak iyi olduğunu duyurmuştu.

PROF. DR. SALİH EMRİ DE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Yine, Göğüs Hastalıkları Profesörü Salih Emri de koronavirüs tanısıyla tedaviye alındığını ifade etmişti. Prof.Dr.Emri paylaştığı videoda ”Beş günden beri kendi hastanemde coronavirüs tanısıyla yatmaktayım. Test sonucum henüz çıkmadı. Devlet sırrı gibi saklanıyor. Fakat bulgularımda hafif ilerleme var. Ateş söz konusu ama nefes darlığı yok. Standart tedavi uygulanıyor.” demişti.

KORONAVİRÜS SAĞLIKÇILARA SIÇRADI!

Koronavirüse yakalandığı ve tedavi altına alındıkları anlaşılan doktorlara bir yenisi daha eklendi. Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi doktorlarından Göğüs Cerrahı Opr.Dr.Selçuk Köse’nin de koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Koronavirüs sağlıkçılara sıçradı! Bir doktor daha tedavi altında

DR.KÖSE DE KORONA TEDAVİSİ GÖRÜYOR!

Dr.Köse’nin korona virüsüne yakalandığı ve tedavi gördüğü haberini,Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim görevlisi Dr.Filiz Gültekin, sosyal medya hesabından “Korona teşhisiyle, son olarak yoğun bakımda tedaviye alınıp uyutulan... Kızımın babası Göğüs Cerrahı Opr. Dr. Selçuk KÖSE'nin en son durum raporu, tedavinin iyiye gittiği yönünde...Arayıp, soran, bizzat ilgilenen tüm dostlara teşekkürlerimi sunuyor...Tüm hastalara, hastalara şifa olan ve şu an şifa bekleyen tüm hekimlerimize acil şifalar diliyorum...” şeklinde yazdı.

Koronavirüs sağlıkçılara sıçradı! Bir doktor daha tedavi altında - Resim : 2

Koronavirüs sağlıkçılara sıçradı! Bir doktor daha tedavi altında - Resim : 3

HER AKŞAM SAĞLIKÇILARA ALKIŞ İLE DESTEK VERİLİYOR

Geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın TBMM'de meclisi bilgilendirdiği koronavirüs oturumundan sonra, Twitter hesabından sağlıkçılar için alkış istemesi, tüm yurda yayılmıştı.

Her akşam saat 21:00'de tüm yurtta sağlıkçılar için yapılan alkışlı destek ve teşekküre Cumhurbaşkan Erdoğan’dan da katılmıştı. Cumhurbaşkanı sağlıkçılara eşi Emine Erdoğan ile Kısıklı’daki evlerinin penceresine çıkarak, alkışlayarak destek vermişti..

 

Koronavirüs sağlıkçılara sıçradı! Bir doktor daha tedavi altında ile ilgili etiketler doktor Koronavirüs Korona İstanbul Selçuk Köse
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.