Koronavirüs önlemlerinden çarpıcı görüntüler!

Çağımızın en büyük ve salgın hastalıklarından olan Kovit 19 adı ile bilinen, Koronavirüs, ülkemizde çok iyi bir şekilde takip ediliyor..

KULLANILAN MASKELER VE ELDİVENLER YERE ATILMAMALI!
SuperHaber,İstanbul’un çeşitli semtlerini dolaşarak, halkın duyarlılığını gözlemledi ve görüntüledi. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’in yaptığı gözlemlerde, vatandaşların, Sağlık Bakanlığı’nın özellikle maske konusundaki uyarılarına tam olarak uyduğu görüldü.

Ancak, ana caddelerde, ara sokaklada, otoparklarda kullanılan maske ve eldivenlerin, gelişi güzel atıldıkları görüntülenmişti.

SUPERHABER HASTANELERİ DOLAŞIYOR!
Koronavirüs ile mücadeleyi yerinde görüntülemek ve gözlemlemek isteyen SuperHaber,İstanbul’un hastanelerini dolaşmaya başladı.İlk olarak İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden Mevlüt Yüksel,buradaki son durumu görüntüledi.

HASTANELERDE HAZIRLIKLAR MUNTAZAM HALK BİLİNÇLİ !
SuperHaber kamerasına eski adı ile Samatya SSK,yeni adı ile İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin özellikle ambulans görevlilerinin, çok iyi hazırlandıkları kayda geçti. Hastanenin ve 112 Hızır Acil Ambulans personelinin, adeta uzaya giden astronotların giysilerini andıran korunaklı elbiseler giydikleri görüldü.

Koronavirüs önlemlerinden çarpıcı görüntüler!

Yine hastanelerin poliklinik ile acil girişlerinde,çeşitli rahatsızlıkları olana halkın yanı sıra,yakınlarının da yüzlerinde maskeleri ile muayeneye geldikleri belirlendi.

Koronavirüs önlemlerinden çarpıcı görüntüler! - Resim : 2

SUPERHABER PİLOTLARIN VE KABİN GÖREVLİLERİNİN UÇUŞ SONRASI MUAYENEYE GELİŞLERİNİ GÖRÜNTÜLEDİ!
Yine aynı hastanede,SuperHaber kamerasına,yurt içinden gelen THY pilotları ile kabin görevlilerinin, açılan enfeksiyon bölümünde, Koronavirüs testi yaptırmak için kontrole geldiklerini görüntüledi.

Koronavirüs önlemlerinden çarpıcı görüntüler! - Resim : 3

Pilotlar ile kabin görevlilerinin,test için gelişleri ve gidişleri sırasında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü,Yunus Ekipleri polislerinin önlem aldıkları gözlemlendi.

Koronavirüs önlemlerinden çarpıcı görüntüler! ile ilgili etiketler mevlüt yüksel samatya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.