Koronavirüs öngörüleri tutan Spiritüel Danışman Aslı Güder’den korkutan 2022 tahmini...

Ünlü astrolog ve spiritüel danışman Aslı Güder, tüm dünyada etkisi artarak devam eden koronavirüs ile ilgili olarak 2022 yılı öngörülerini duyurdu. "Korona ile ilgili olarak güzel şeyler söylemek için çok erken." diyen Güder, "Türkiye mutasyonu ortaya çıkabilir, korona ile başka virüsün birleşimi söz konusu olabilir." dedi.

Spiritüel danışman ve astrolog olarak adından sıklıkla söz ettiren Aslı Güder, özellikle koronavirüs pandemisine yönelik tahmininden sonra uzun bir süre konuşuluyor. 

Ağustos aylarında ülkenin dört bir yanında meydana gelen yangınları da tahmin eden Güder, şimdi ise koronavirüse dikkat çekti.

"TÜRKİYE MUTASYONU İLE KARŞI KARŞIYA GELEBİLİRİZ"

"Koronavirüsün bitmesini çok isterdim ancak korona için güzel şeyler söylemek çok erken." diyen Güder,  "Eylül Ekim ayından sonra tekrar bir mutasyon ortaya çıkabilir. Delta mutasyonundan sonra Rusya mutasyonu hatta Türkiye mutasyonu ile karşı karşıya gelebiliriz." dedi. 

 

"KORONA İLE BAŞKA VİRÜSÜN BİRLEŞİMİ SÖZ KONUSU OLABİLİR"

Son dönemde hatta ortaya atılan 'Delta ile Omicron mutasyononun birleşimi Delmicron ortaya çıktı' haberleri etkisini devam ettirirken Güder, "İki mutasyonun birleşmesi ya da korona ile başka virüsün birleşimi söz konusu olabilir." diyeren uyarılarda bulundu. 

Koronavirüs öngörüleri tutan Spiritüel Danışman Aslı Güder’den korkutan 2022 tahmini... ile ilgili etiketler aslı güder 2022 tahmin astrolog
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.