Koronavirüs o laboratuvardan mı yayıldı?

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve yüzlerce ölüme neden olan koronavirüs dünyada da yayılmaya devam ediyor. Virüs hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Bilim adamları, ölümcül virüsün Wuhan'daki bir araştırma laboratuvarında çıkmış olabileceğini iddia etti.

DailyMail'in haberine göre; Bilim adamları, ölümcül virüsün Wuhan'ın yakınındaki araştırma laboratuvarında çıkmış olabileceğini iddia etti.

Pekin destekli Güney Çin Teknoloji Üniversitesi'nden yapılan açıklamada Wuhan Hastalık Kontrol Merkezi'nin (WHCDC), Hubei eyaletindeki bulaşmayı ortaya çıkarabileceğini söyledi.

Koronavirüs o laboratuvardan mı yayıldı?

LABARATUVARDA TUTULAN HAYVANLAR
Akademisyenler Botao Xiao ve Lei Xiao tarafından kaleme alınan makalede, koronovirüsünün kaynağının WHCDC'deki labaratuvarda tutulan 605 hayvan olduğu iddia edildi.

Raporda yarasaların bir keresinde bir araştırmacıya da saldırdığı ve yarasaların kanının bir araştırmacının üzerine bulaştığının görüldüğü iddia edildi.

Koronavirüs o laboratuvardan mı yayıldı? - Resim : 2

Rapora göre WHCDC'deki araştırmacılardan birinin, yarasa kanının cildine değmesinden sonra iki hafta boyunca karantinaya alındığını açıkladı.

Ayrıca araştırmacılar bir kene keşfetti. Bu kenenin bir hayvandan diğer hayvana enfeksiyonları taşıyabilme yeteneğine sahip olduğunu vurguladılar.

Koronavirüs o laboratuvardan mı yayıldı? ile ilgili etiketler Çin Koronavirüsü korona virüsü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.