Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda! Doktor Selçuk Köse'nin eski eşi yardım istedi

Koronavirüs tüm dünyada hızla yayılırken, Türkiye, aldığı önlemler sayesinde hastalıkla mücadelesini sürdürüyor. Doktor Selçuk Köse'nin koronavirüse yakalandığını Türkiye, SuperHaber'den öğrenmişti. Köse'nin meslektaşı olan Filiz Gültekin, eski eşinin tedavisi için sosyal medya hesabından yardım istedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İlk kez SuperHaber’in, ”Koronavirüs sağlıkçılara sıçradı!” başlığı ile duyurulan haberde,İstanbul Üniversitesi İç Hastalıkları Öğretim görevlisi Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu ve yine Göğüs Hastalıkları Profesörü Salih Emri’den sonra, Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi Operatör doktorlarından olan Selçuk Köse’nin de koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı.

DR.SELÇUK KÖSE KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖRÜYOR!

Dr.Köse’nin korona virüsüne yakalandığı ve tedavi gördüğü haberini,Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim görevlisi Dr.Filiz Gültekin, sosyal medya hesabından “Korona teşhisiyle, son olarak yoğun bakımda tedaviye alınıp uyutulan... Kızımın babası Göğüs Cerrahı Opr. Dr. Selçuk KÖSE'nin en son durum raporu, tedavinin iyiye gittiği yönünde...Arayıp, soran, bizzat ilgilenen tüm dostlara teşekkürlerimi sunuyor...Tüm hastalara, hastalara şifa olan ve şu an şifa bekleyen tüm hekimlerimize acil şifalar diliyorum...” şeklinde yazarak duyurmuştu.

 DOKTOR SEKÇUK KÖSE’NİN ESKİ EŞİ YARDIM İSTEDİ!

Doktor Selçuk Köse ile ilgili olarak gelişmeleri,sosyal medya hesabından yazarak duyuran, Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim görevlisi Dr.Filiz Gültekin,yeni bir paylaşım yaparak yardım istedi.

Gültekin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“LÜTFEN YARDIM EDİN...ACİLEN FAVİPİRAVİR bulmamız gerekiyor. Reçete görselde. 

Selçuk için bugün alınan karar uyandırılmaması yönünde. İyiye gidiş tespit edilemedi ne yazık ki ...

Korona teşhisiyle, son olarak yoğun bakımda tedaviye alınıp uyutulan... Kızımın babası Göğüs Cerrahı Opr. Dr. Selçuk KÖSE'nin en son durum raporu...

Bizzat ilgilenen, çare olmaya çalışan tüm dostlara teşekkürlerimi sunuyorum...Tüm hastalara, hastalara şifa olan ve şu an şifa bekleyen tüm hekimlerimize acil şifalar diliyorum...”

Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda! Doktor Selçuk Köse'nin eski eşi yardım istedi

İŞTE DR.KÖSE İÇİN ARANAN İLAÇ!

Filiz Gültekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yazısı ile beraber, bir reçetenin de fotoğrafını koyarak,aranan ilaç için yardım istediği görüldü.

Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda! Doktor Selçuk Köse'nin eski eşi yardım istedi - Resim : 2

Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda! Doktor Selçuk Köse'nin eski eşi yardım istedi ile ilgili etiketler doktor yoğun bakım Koronavirüs Korona tedavi Selçuk Köse
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.