Koronavirüs nedeniyle Darüşşafaka maçı ertelendi!

Eurocup TOP 16'daki Darüşşafaka Tekfen-Segafredo Virtus Bologna maçı, İtalya-Türkiye arası uçuşların koronavirüs tedbirleri nedeniyle durdurulması sonucu ertelendi.

EuroLeague yönetimi, Darüşşafaka Tekfen - Segafredo Virtus Bologna arasında oynanacak olan karşılaşmayı ertelediğini duyurdu. Yönetim bu kararı, koronavirüs nedeniyle İtalya'dan Türkiye'ye gidecek olan uçak seferlerinin durdurulması dolayısıyla aldığını belirtti.

MAÇI KAZANAN TAKIM ÇEYREK FİNALE ÇIKACAK

Yönetim, ileri bir tarihe ertelenen mücadelenin farklı bir ülkede oynanma ihtimalinin de bulunduğunu ifade ederken, detayların önümüzdeki günlerde açıklanacağını vurguladı. Darüşşafaka Tekfen - Segafredo Virtus Bologna maçını kazanan taraf, B Grubu'nu 2. sırada tamamlayarak çeyrek finale çıkacak.

Koronavirüs nedeniyle Darüşşafaka maçı ertelendi! ile ilgili etiketler Darüşşafaka Koronavirüs Basketbol Avrupa iptal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.