Koronavirüs nedeniyle 88 can kaybı daha

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de can kayıpları devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 24 saatin verilerini paylaştı. Buna göre virüs nedeniyle 88 kişi daha yaşamını yitirdi. Ağır hasta sayısındaki artış ise devam etti. Ağır hasta sayısı 3 bin 230'a yükseldi.

Türkiye'de son 24 saatte 148 bin 482 Kovid-19 testi yapıldı, 2 bin 841 kişiye hastalık tanısı konuldu, 88 kişi hayatını kaybetti.

Ağır hasta sayısı 3 bin 230 oldu, son 24 saatte 2 bin 181 kişinin Kovid-19 tedavisinin tamamlanmasıyla iyileşenlerin sayısı 346 bin 794'e yükseldi.

Bakan Koca ''Bugün tespit edilen 2.841 yeni hastamız var. Ağır hasta sayısındaki artış devam ediyor. Artan hasta sayısını düşürecek olan hareketliliği ve teması azaltarak tedbirlere beraberce uymaktır. Maske ile virüs yükünü düşürelim.'' ifadelerini kullandı.

Koronavirüs nedeniyle 88 can kaybı daha

Koronavirüs nedeniyle 88 can kaybı daha ile ilgili etiketler Fahrettin Koca can kaybı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.