Koronavirüs korkusundan eşini öldürüp intihar etti

Koronavirüsün merkezi olan ABD'nin Chicago kentinde yaşayan 54 yaşındaki bir adam, koronavirüse yakalandıklarını düşünerek eşi ve kendisini öldürdü. Çiftin ölümünden sonra çıkan koronavirüs test sonucunun ise negatif olduğu öğrenildi.

Chicago’da yaşayan 54 yaşındaki Patrick Jesernik, koronavirüse yakalandıklarını düşünerek 59 yaşındaki eşi Cheryl Schriefer’i başından vurdu ve ardından intihar etti. 

Yakınları ise Cheryl’e iki gün önce koronavirüs testi yapıldığını, Patrick’in ise hastalık kapmaktan korktuğunu söyledi. Yapılan testlerde her ikisinin de test sonucunun negatif olduğu ortaya çıktı.

Yetkililer, kapı ve pencerelerin içeriden kilitli olduğunu, evde herhangi bir boğuşma izine rastlanmadığını belirtti.

SOLUNUM ZORLUĞU ÇEKİYORDU

Çiftin komşuları ailelerinin çifte ulaşamadığı için kendilerini arayıp onları kontrol etmelerini rica ettiğini söyledi.

 Kayıtlara göre Cheryl, koronavirüs belirtilerinden biri olan solunum zorluğu yaşamaktaydı. Ertesi gün yapılan otopside kadının yakın mesafeden ve başının arkasından vurulduğu ortaya çıktı. Patrick Jesernik’in ölüm sebebi intihar olarak kayıtlara geçti.

Koronavirüs korkusundan eşini öldürüp intihar etti ile ilgili etiketler ABD intihar Koronavirüs Korona Test
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.