Koronavirüs karantinası sona eren Erdoğan, Cuma namazı ile halkın karşısına çıkacak

Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinden çıkacağı tarih belli oldu. Sağlık durumu iyi olan Erdoğan, yarın Cuma namazı ile birlikte ilk kez evinden dışarı çıkmış olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta kendisinin ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını, Omicron varyantına yakalandıklarını duyurmuştu.

Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

YARIN HALKIN KARŞISINA ÇIKACAK

Sağlık durumu düzelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 haftalık karantina süresinin ve testinin negatife dönmesi ile birlikte ilk kez yarın halkın karşısına çıkacak. Erdoğan, yarın İstanbul'da cuma namazı kılacak.

ERDOĞAN 14 ŞUBAT'TA ABU DABİ'YE GİDECEK

Koronavirüs sürecini dinlenerek ve hafif semptomlarla atlatan Recep Tayyip Erdoğan'ın dış ülke seyahatleri de planlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hastalık sonrası ilk dış ülke ziyaretini 14 Şubat'ta Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'ye giderek yapacak.

Koronavirüs karantinası sona eren Erdoğan, Cuma namazı ile halkın karşısına çıkacak ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.