Koronavirüs izniyle hapisten çıkıp eşini öldürdü

Gün geçmiyor ki bir kadın eşi, babası ya da aile bireyleri tarafından öldürülmesin. Son olay Antalya'da yaşandı. Boşanma aşamasında olan Rabia Doğan adlı kadın, koronavirüs gerekçesi ile cezaevinden izinli çıkan eşi B.D. tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü. Gözü dönmüş katil zanlısı, eşi ile birlikte H.B. adlı bir kişiyi de yaraladı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, işlediği suç nedeniyle 4 yıldır cezaevinde bulunun 52 yaşındaki B.D. koronavirüs nedeniyle izinli olarak dışarı çıktı. 

Boşanma aşamasında olduğu 34 yaşındaki eski eşi Rabia Doğan'ın peşine düşen B.D. onu H.B. adlı bir erkekle motosiklete bindiğini gördü. Gece saatlerinde otomobiliyle motosikletin düşen B.D. kısa süren takip sonrasında H.B. ile Rabia Doğan'a peş peşe ateş etti. 

Saldırı sonrası devrilen motosikletteki Rabia Doğan ve H.B. yaralanırken, B.D. ise kullandığı otomobille olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan Rabia Doğan, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, H.B. ise ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı

Polis, saldırının ardından kaçan B.D.'yi olayda kullandığı tabancayla birlikte yakaladı. Olay yerinde yapılan incelemede ise 6 adet boş mermi kovanı bulundu.

Vücudunun 5 mermi isabet ettiği belirlenen Rabia Doğan, gece saatlerinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak vefat etti. 

H.B.'nin ise tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Koronavirüs izniyle hapisten çıkıp eşini öldürdü ile ilgili etiketler Antalya Alanya cinayet cezaevi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.