Koronavirüs hastasından dikkat çeken video: Aşı olmasaydım, hastalığı çok ağır geçirebilirdim!

Adana'da ayakkabı boyacılığı yapan 61 yaşındaki Bedran Doğan, yakalandığı koronavirüsü evde karantina altında geçirirken sosyal medya hesabından paylaştığı bir video büyük dikkat çekti. Doğan, paylaştığı videoda, "İki doz aşımı da yaptırmıştım. Aşımı olmasaydım eğer, bugün hastalığı çok ağır geçirebilirdim. Aşılarınızı olun" dedi.

Adana'nın Seyhan ilçesinde ayakkabı boyacılığı yapan Bedran Doğan, koronavirüs salgınından korunmak için iki doz aşısını yaptırdı. Üçüncü doz için de randevu alan Doğan, 7 Ağustos'ta koronavirüse yakalandı. Evde karantinaya alınan Doğan, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, aşı olduğu için hastalığı hafif geçirdiğini söyledi ve aşı çağrısında bulundu.

'ÇOK TEHLİKELİ BİR HASTALIK, KİMSE AŞISINI İHMAL ETMESİN'

Bedran Doğan, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"7 Ağustos'ta Covid-19'a yakalandım. Evde karantinaya alındım. İki aşımı da yaptırmıştım. Şuna dikkat çekmek istiyorum; iki aşımı olmasaydım eğer, bugün hastalığı çok çok ağır geçirebilirdim. Aşılarınızı olun. Bu çok sinsi bir hastalık. Allah'a emanetsin. Bazen öyle bir ağrı çöküyor ki insana, kemiklerin, her tarafın sızlıyor. Bağışıklık sisteminin çökmesi böyle bir şey olsa gerek. Öyle bir ağrı, öyle bir sızı var ki, geceleri 1-2 saat ancak uyuyabiliyorum. O da ağrıya dayanamayarak bayılmış mıyım, uyumuş muyum, onu da bilmiyorum. Bu çok tehlikeli bir hastalık. Kimse aşısını ihmal etmesin. Aşılarınızı muhakkak olun. İki doz aşımı olmuştum. Üçüncüye de randevu almıştım ki hastalandım. Bana bir şey olmaz demeyin. Ayakkabı boyacılığı yaparak geçimimi sağlıyorum. Haliyle insanlara da yakındım" dedi.

Koronavirüs hastasından dikkat çeken video: Aşı olmasaydım, hastalığı çok ağır geçirebilirdim! ile ilgili etiketler hasta aşı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.