Koronavirüs hastalarının tedavi gördüğü hastanede korkunç yangın

Bağdat'ta Koronavirüs hastalarının tedavi gördüğü hastanede oksijen tankı patladı. Patlama sonucu çıkan yangında ilk belirlemelere göre 20'den fazla kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişi de yaralandı.

Irak’ın başkenti Bağdat’ta yeni tip Koronavirüs (Covid-19) hastalarının tedavi gördüğü Ibn Khatib Hastanesi’nde yangın çıktı.

Oksijen tankının patlaması sonucu çıkan yangında 27 kişinin hayatını kaybettiği, 46 kişinin yaralandığı belirtildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Koronavirüs hastalarının tedavi gördüğü hastanede korkunç yangın

Irak Sivil Savunma Birimi Başkanı, akciğer yoğun bakım ünitesi için belirlenen katta çıkan yangında 120 hastadan 90'ının hastaneden kurtarıldığını söyledi.

 

Koronavirüs hastalarının tedavi gördüğü hastanede korkunç yangın ile ilgili etiketler Bağdat Hastane Yangın covid19 koronavirüs hastası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.