Koronavirüs depremi! 4 futbolcunun testi pozitif çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) liglerin başlamasına dair yaptığı açıklaması sonrası birçok kulüp, futbolcu ve çalışanlarına corona virüsü testi yapmıştı. Bu kulüplerden TFF 2. Lig ekibi Sancaktepespor'da tam 9 kişinin virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Kulüpten konuyla alakalı bir açıklama yayınlandı. 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 12 Haziran tarihinde liglerin başlaması ile ilgili aldığı karar sonrası Futbola Dönüş Protokolü kapsamında TFF 2. Lig ekibi Sancaktepespor'da COVID-19 testleri tamamlandı.

Koronavirüs depremi! 4 futbolcunun testi pozitif çıktı

"Kulübümüz tarafından 8 Mayıs Cuma günü tüm futbolcu, teknik ekip ve çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır. Yapılan ilk testlerde E-Nabız üzerinden alınan sonuçlara göre Teknik Heyetten 2, Futbolculardan 4, Çalışanlarımızdan 3 kişide test sonuçları pozitif çıkmıştır. Hiçbirinde hastaneye gitmeyi gerektirecek bir bulgu yoktur.

Bu olay neticesinde gerekli izolasyon tedbirleri Covid-19 protokolüne göre uygulanmaya başlamıştır.

Konuyla ilgili gelişmeler oldukça kulübümüz tarafından açıklanacaktır."

 Koronavirüs depremi! 4 futbolcunun testi pozitif çıktı - Resim : 2

Koronavirüs depremi! 4 futbolcunun testi pozitif çıktı ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Sancaktepe tff 2 lig
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.