Koronavirüs artık gençleri de öldürüyor

Dünyayı etkileyen ve Türkiye’de son aylarda vaka sayıları ciddi derecede artan koronavirüsün artık genç insanları da ölümcül derecede etkilediği ortaya çıktı. Türkiye’nin çeşitli illerinde, son iki günde, çok sayıda genç hiç bir hastalıkları olmamasına rağmen hastalığa bağlı olarak geçirdikleri kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Koronavirüs kabusu tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de zor günler yaşanmasına neden oluyor. Özellikle Kasım ayında artan koronavirüs vakalarına bağlı olarak sürekli artan sayıda vefatlara neden oluyor. 

GENÇ İNSANLAR ÖLMEYE BAŞLADI!

Her gün binlerce insana bulaşan virüsün artık genç insanları da ölümcül derecede etkilediği ortaya çıkmaya başladı. Türkiye’nin çeşitli illerinde, son iki günde, hiç bir hastalığı olmayan çok sayıda genç insanın yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Koronavirüs artık gençleri de öldürüyor

GENÇ KADIN PERSONELİN ÖLÜMÜ ŞOKE ETTİ!

Yakın zamana kadar hastalığı ağırlıklı olarak yaşlı ve kronik hastalığı olan kişiler için ölümcül olduğu düşünülüyordu. Ancak insan ömrünün uzadığı günümüzde genç sayılabilecek yaştaki birçok kişi virüsün neden olduğu sebeplerle ölmeye başladı. Son iki günde yaşanan ölümler de gösteriyor ki genç olmak koronavirüs karşısında bir avantaj oluşturmuyor.

Koronavirüs artık gençleri de öldürüyor - Resim : 2

Koronavirüs tedavisi gören Hatay İl Sağlık Müdürlüğü'nde Kamu Hastaneleri Personeli olarak çalışan 40 yaşındaki Ferdane Bilgin Kurt da genç yaşta virüse yenilenlerden.

İki çocuk annesi Ferdane Bilgin Kurt'un üç gün önce, Kovid-19 testinin pozitif çıktığı, ancak kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği duyurulmuştu.

MSB İŞÇİSİNİN ANİ ÖLÜMÜ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATTI!

Yine, hiç bir kronik rahatsızlığı yokken yaşamını yitiren insanlara bir başka örnek de Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Anonim Şirketi (ASFAT A.Ş.)'de işçi olan 45 yaşındaki Ali Barut oldu.

Tedavi gördüğü hastanede, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Barut’un ölümü, büyük üzüntü yarattı.

Koronavirüs artık gençleri de öldürüyor - Resim : 3
Ali Barut

SüperHaber’in yaptığı araştırmada belirlediği, son iki günde koronavirüs nedeni ile genç sayılabilecek yaşta hayatını kaybedenlerin isimleri ise şöyle:

Eşref Kaşıkçı: 58 yaşındaki kimya öğretmeni tedavi gördüğü salgın hastalık nedeniyle hayatını kaybetti.

Koronavirüs artık gençleri de öldürüyor - Resim : 4
Eşref Kaşıkçı

 

Ahmet Yiğit: Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Bursa Keles Tarım Müdürlüğü’nde Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak çalışıyordu ve Yiğit’de kovid 19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Koronavirüs artık gençleri de öldürüyor - Resim : 5
Ahmet Yiğit

 

Şehriban Karabulut Bircan: Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinde çalışan 45 yaşındaki Bircan’da ölümcül virüsten erken yaşta yalamını yitirdi.

Bayram Kulaçoğlu: Boyabat - Hanönü Dernek Başkanının da, korona virüs nedeni aniden öldüğü belirtildi.

Koronavirüs artık gençleri de öldürüyor - Resim : 6
Bayram Kulaçoğlu

 

Koronavirüs artık gençleri de öldürüyor ile ilgili etiketler vefat gençler mevlüt yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.