Koronavirüs 5G ile yayılır mı? 5G teknolojisi nedir?

Koronavirüs 5G ile yayılır mı? Koronavirüs tüm dünyayı etkisi altına aldı ve birçok kişinin ölümüne sebep oldu. Koronavirüsü hakkında pek çok iddia ortaya atıldı. Bu iddialardan biri de '5G hatlarının koronavirüs yaydığı' iddiası oldu. Birçok kişi koronavirüsün 5G ile yayılıp yayılmayacağını merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Koronavirüs 5G ile yayılır mı? 5G teknolojisi nedir? Detaylar haberimizde...

Koronavirüs 5G ile yayılır mı? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını yayılmaya devam ediyor. Salgın için önlemler alınırken COVID-19 virüsü ile ilgili iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. '5G hatlarının koronavirüs yaydığı' iddiası birçok kişi tarafından konuşulmaya devam ediliyor. Koronavirüsle ilgili iddiaları birçok ünlü isimde desteklemektedir. Peki, Koronavirüs 5G ile yayılır mı? 5G teknolojisi nedir? Detaylar haberimizde...

KORONAVİRÜS 5G İLE YAYILIR MI?

Komplo teorisyenlerinin ortaya attığı ve aralarında Hollywood yıldızı Woody Harrelson da dahil olmak üzere birçok insanın “mantıklı” bulduğu iddiaya göre 5G hatları Koronavirüsünün sebebi ve bu hastalığı yayan en önemli unsur.

İddianın yayılmasının ardından geçen hafta içerisinde Birleşik Krallık’taki Birmingham, Liverpool ve Belfast’taki 5G baz istasyonları saldırıya uğradı. İngiliz kabine üyesi Michael Gove, “Bu iddialar tehlikeli ve saçma, telefon hatlarına ve baz istasyonlarına zarar vermek salgınla mücadeleye ciddi zarar veriyor” şeklinde konuştu.

''RADYASYON YAYILMAZ HIZINI ARTIRIYOR''

Birçok ünlü Hollywood yapımında yer alan Woody Harrelson da bir süre önce 2 milyonu aşkın takipçisi ile Instagram üzerinden, “5G’nin negatif etkilerini” anlatan bir rapor paylaşmıştı. Harrelson, 25 binden fazla beğeni alan paylaşımı ile ilgili, “Ben henüz hepsini okumadım ama bunu ilginç buldum” dedi. Raporda 5G’nin yaydığı radyasyonun salgının yayılma hızını artırdığı öne sürülüyordu.

Öte yandan “Paper Planes” isimli şarkısıyla şöhrete kavuşan M.I.A. da geçen hafta içinde Twitter hesabı üzerinden 5G’yi eleştirmişti. M.I.A., “5G’nin koronavirüse sebep olduğunu düşünmüyorum ama insan vücudunun iyileşme sürecine zarar vereceğini ve bu süreci yavaşlatacağını düşünüyorum. Çünkü insanların bu yeni dalga boyu frekansına adapte olamayacağını düşünüyorum” dedi.

“SALGIN BİTENE KADAR BAZ İSTASYONLARI KAPANSIN''

M.I.A., İngiltere’de insanların baz istasyonlarını yakıp yıktığını da hatırlatırken, “Salgın bitene kadar bu baz istasyonlarını kapatsalar iyi olur” yorumunu yaptı.

5G DENEMESİ Mİ KORONAVİRÜSE YOL AÇTI?

Gazeteci Soner Yalçın 25 Şubat 2020'de Sözcü'de yayınlanan, ''Bize Açı Lazım'' başlıklı yazısında konuya, ''ABD merkezli küresel medya, geçen yıl ısrarla 5G'nin sağlığa kötü etkisi olduğunu ve öldürücü kanser-grip benzeri semptomlara neden olduğunu yazmaya başladı. Şunu da yazdılar: 5G sadece 4G'den sonraki yeni nesil mobil bağlantı değil; özellikle askeri teknoloji; bir biyolojik silahtı bu…'' sözleriyle dikkat çekmişti. Söz konusu yazının ilgili kısmı şu şekilde:

''Koronavirüsü (eski adıyla 2019-nCoV, şimdi KOVID-19) hiçbir kulvarda tartıştırmıyorlar…

Küresel medya ne dayatıyorsa, tek şüphe duymadan mutlak inanmanızı istyorlar! Oysa dünyada büyük tartışmalar yapılıyor. Mesela:

5G, yeni nesil kablosuz telefon teknolojisi Çin Mobil Araştırma Enstitüsü (CMRI) tarafından başarıyla tamamlandı. 2020 yılında dünyada faaliyete geçmesi bekleniyordu.

ABD merkezli küresel medya, geçen yıl ısrarla 5G'nin sağlığa kötü etkisi olduğunu ve öldürücü kanser-grip benzeri semptomlara neden olduğunu yazmaya başladı. Şunu da yazdılar: 5G sadece 4G'den sonraki yeni nesil mobil bağlantı değil; özellikle askeri teknoloji; bir biyolojik silahtı bu…

Ki bunlar yazılırken daha ortada koronavirüs yoktu!

Peki. 5G sunumu için seçilen test şehri hangisiydi; koranavirüsün ortaya çıktığı Wuhan!

Wuhan, 18-27 Ekim 2019 tarihleri arasında Military World Games'e ev sahipliği yaptı. Ve etkinlik için 5G'yi ilk kez kullandı.

Aynı gün… 18 Ekim 2019'da New York Johns Hopkins Center, Dünya Ekonomik Forumu ve (aşı imparatoru) Bill ve Melinda Gates Vakfı ile ortaklaşa salgın hastalıklar simülasyonu “Olay 201 – Küresel Bir Salgın Egzersizi”ne ev sahipliği yaptı. Bu simülasyon için hangi virüsü seçtiklerini tahmin edin? Evet, koronavirüs!

5G denemesi mi koranavirüse yol açtı?

Yoksa koranavirüs mü, 5G teknolojisinin önüne geçmek için piyasaya sürüldü?

Zaman sorunun yanıtını ortaya çıkaracak mutlaka. Ama konum şu: Biz bu tür tartışmaları hiç yapmıyoruz. Yaptırmıyorlar!

Yaptırmıyorlar çünkü:

Dünya Sağlık Örgütü'nün küresel medyaya yaptığı açıklamalara inanıyorlar.

Yukarıda yazdığım Johns Hopkins Center

-“Salgın hastalıklar konusunda ‘sahte haberlerin' yayılmasını durdurmak zorundayız; bilgiyi kontrol etmenin tek yolu, tek bilgi sağlayıcısının Dünya Sağlık Örgütü olmasıdır!”

Nitekim öyle de oldu… (Bu kurumun Rockefeller ve itibarıyla ABD küresel ilaç şirketlerinin kontrolüne nasıl geçtiğini “Kara Kutu” kitabımda ayrıntılı yazdığım için geçiyorum.)

Şüphe duyulmadan/soru sorulmadan ne bilim, ne de gazetecilik yapılabilir. Kimi gazeteciler tek bilgiye sahip olmadan sosyal medyada neler yazıyor, şaşırıyorum! Bunu halkın beklentilerine uyup popüler olma/tek tık fazla “beğeni” alma adına yapıyorlar herhalde…

Sorsan… Koronavirüs aşısını bulduğunu iddia eden biyoloji ve ilaç şirketi Inovio hakkında tek bilgileri yoktur. Keza derin ilaç şirketi Gilead Sciences ismini bilirler mi? Sanmam.

Bakın:

Koronavirüs kelimesi, sadece KOVID-19'u değil, birçok virüs türünü ifade eder. Tahmin edin, aşı geliştirmek için kullanılabilecek koronavirüs için patent sahibi kim; Pirbright Enstitüsü. Ve bilin bakalım sahiplerinden biri kim; Bill ve Melinda Gates!

Şunu söylüyorum:

Bize gerekli olan aşı'dan önce açı'dır:

Israrla, Yeni Soğuk Savaş süreci başladı, diyorum''

 

 

Koronavirüs 5G ile yayılır mı? 5G teknolojisi nedir? ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona 2020 5G nedir baz istasyonu yayılma Woody Harrelson Michael Gove
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.