Koronavirüs 4. Sanayi Devrimi için bir hazırlık...

2016 yılında dünyada önemli bir virüs salgını olacağını belirten ve öngörüleri doğru çıkan araştırmacı yazar Abdullah Çiftçi katıldığı programda Koronavirüs salgınına ilişkin çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Çiftçi, gazeteci Gürkan Hacır'ın sorularını yanıtladığı programda Koronavirüs'ün 4. Sanayi Devrimi için bir hazırlık olduğunu belirtti.

2016 yılından beri yeni savaşın bu şekilde yaşanacağını söylediğini belirten Çiftçi, salgının insanlara çip takılmasına neden olacağını belirtti.

Çiftçi şu şekilde konuştu;

''2016'dan beri virüs salgını olacak diyorum. Yeni savaş böyle olacak.Ben bu salgının uluslarüstü bir sosyal deney olduğunu düşünüyorum. 21. yüzyıl dijital toplumuna geçmek için herkesi eve kapatıyorlar. 4. sanayi devrimini test ediyorlar. Kağıt parada virüs algısı oluşturuldu. bu algı Kripto paralar için yapılıyor.

Dijitalleşme ile robotlar her geçen gün hayatımıza daha fazla giriyor. Şu anda Çin'de robotların oldupu fabrikalar çalışıyor. Ülkeler salgının ardından bir bir dijital eğitime geçiyor.

Koronavirüs 4. Sanayi Devrimi için bir hazırlık...

VİRÜS BEYAZ SARAY'DA GÖRÜLECEK
Virüs sembol yerlerde gözükecek. Beyaz Saray'da da Koronavirüs görülecek. Amazon'da Facebook'ta görülecek. Çünkü bunlar sembol olan yerler. Etkisi daha başka oluyor.

Koronavirüs 4. Sanayi Devrimi için bir hazırlık... - Resim : 2

DSÖ ÇİP TAVSİYE EDECEK
Dünya sağlık örgütü bütün ülkeleri toplayacak ve salgın için biyometrik çip tavsiye edecek. Siz hastalık olmasa kendinize çip takılmasını kabul eder misiniz? Başka türlü insanlar bunu kabul etmezdi. Bu virüs 60 yaş üstünü öldürüyor. Aşağıdan gelen 21. yüzyıl dijital nesile yer açılıyor. Global medya bu nedenle bu işi körüklüyor.''

Koronavirüs 4. Sanayi Devrimi için bir hazırlık... ile ilgili etiketler salgın Abdullah Çiftçi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.