Koronanın merkez üssü ABD'de kapalı plajlar açıldı! Halk akın etti

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınının merkez üssü haline gelen ABD'de, kapatılan park ve plajlardan bazıları açıldı. Söz konusu kararın ardından halk plajlara akın etti.

Florida Valisi Ron DeSantis, eyalette bazı plajların açılmasına onay verdi.

BELLİ SAATLERDE SERBEST

Yürüyüş, koşu, sörf, yüzme, bisiklet sürme gibi egzersizler için açılan bazı park ve plajlar, 06.00-11.00 ve 17.00-20.00 saatlerinde serbest olacak.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Plajlarda sosyal mesafe kurallarına uyulmaması ise Twitter'da tepkilere neden oldu.

ABD'DE SON DURUM

30 Nisan'a kadar ''Evde kal'' talimatının uygulandığı Florida'da şimdiye kadar 25 binden fazla kişi Kovid-19'a yakalanırken, 740 kişi ise virüs yüzünden hayatını kaybetti.

Johns Hopkins Üniversitesinin verilerine göre, ABD genelinde şimdiye kadar 715 bin 536 kişi virüsten etkilendi, 37 bin 625 kişi ise hayatını kaybetti.

(AA)

Koronanın merkez üssü ABD'de kapalı plajlar açıldı! Halk akın etti

Koronanın merkez üssü ABD'de kapalı plajlar açıldı! Halk akın etti ile ilgili etiketler ABD Koronavirüs Korona florida sahil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.