"Koronanın kesin tedavisi bulunmuştur!"

ABD'nin Kaliforniya Üniversitesi'nde görev yapan Türk bilim insanı Prof. Dr. Çilingiroğlu koronavirüse ilişkin müjdeli haberi verdi. Salgının ilk günlerinde yaptığı açıklamalarla kamuoyunda dikkat çeken Çilingiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada rekombinant teknolojisi ile geliştirilen antikorların koronavirüs hastalarının ayakta tedavisinin mümkün olacağını söyledi.

Türkiye'nin salgının ilk günlerinde özellikle maskeyi hastalar dışında tavsiye etmeyen DSÖ ile ters düşen açıklamaları ile tanıdığı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu sosyal medya hesabından müjdeli haberi verdi. 

Twitter'dan “Çok ama çok sevinçliyim” sözleri ile paylaşımda bulunan Çilingiroğlu, rekombinant teknolojisi geliştirilen antikorlar sayesinde koronavirüs salgınının biteceğini söyledi.

Çilingiroğlu, “Çok ama çok sevinçliyim bu haberi sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum. Aylarca önce söylemiş olduğum bu virüsün kesin tedavisi olacağına inandığım Rekombinant teknolojisi ile geliştirilen Monoclonal antibodyler bu virüse karşı kesin tedavi olacak. Defolacak Kovid belası” dedi.

Söz konusu antikorların ABD Başkanı Donald Trump’ta da kullanıldığına dikkat çeken Çilingiroğlu, “Recombinant teknoloji ile bir sentetik farklı monoclonal antibodylerin olduğu bir karışım sayın Trump'ta da kullanıldı” diye konuştu.

Çilingiroğlu Twitter hesabından paylaştığı video da, “O kadar güzel ve taze bir haberim var ki size Kemerleri bağlayın Sayın Trump’ın tedavisinde de kullanılan ve şahsen benim virüsün yüzde yüz tedavisinde kullanılacağına inandığım aylardan beri size söylediğim Rekombinant teknolojisi ile geliştirilen Monoclonal antibody tedavisinin Faz2 Faz3 çalışmaları bugün açıklandı. Yaklaşık 700- 800 kişiye yakın hastada recombinant tedavisinde Turmp’a verilen tedaviyi alan kişilerde sentetik antibodylerde ister yüksek ister düşük doz olsun bu hastalar ayakta tedavi ediliyor, kötüleşmesi engelleniyor. Remdesivir’de çoğalmasını engelliyor” diye konuştu. 

"Koronanın kesin tedavisi bulunmuştur!" ile ilgili etiketler prof. dr. mehmet çilingiroğlu rekombinant teknolojisi antikor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.