Seks partisinde basılan vekil istifa etti!

Avrupa Parlamentosu milletvekili Jazsef Szajer, korona tedbirlerini hiçe sayıp Belçika'da sokağa çıkma yasağının olduğu bir gün seks partisine katıldığını itiraf etti. Olay yerinden kaçmaya çalışırken yaralanan milletvekili kişisel sebeplerden dolayı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağının olduğu Brüksel'de, geçtiğimiz cuma akşamı polis bir bara baskın düzenleyerek çoğu erkek olan 25 kişinin katıldığı bir eşcinsel grup seks partisine son verdi.

Aralarında diplomatların da bulunduğu partide, Avrupa milletvekili Jozsef Szajer'in de olduğu öğrenildi. Euronews’in haberine göre, polis ifadesinde Szajer, olay yerinden kaçmaya çalışırken yaralandı, daha sonra dokunulmazlık hakkını kullanarak savunma yaptı.

Dosyaya yakın kaynaklar, olay yerinde uyuşturucunun bulunmasına rağmen, savcılığın şüpheliler hakkında takipsizlik kararı aldığını ifade etti.

Szajer, 1994'ten 2002'ye kadar Macar parlamentosunda Fidesz partisinin grup lideriydi. Daha sonra Avrupa Parlamentosu'na seçilerek siyasi kariyerine Brüksel'de devam etti. Ancak, ilk başta ismi açıklanmasa da, Szajer pazar akşamı görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Seks partisinde basılan vekil istifa etti! ile ilgili etiketler Parti Korona Avrupa Parlamentosu istifa seks Jazsef Szajer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.