Koronanın ayırdığı baba-kız birbirine kavuştu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde koronavirüs teşhisi konulan ve evinde karantinada bulunduğu esnada 2 yaşındaki kızını camın arkasından seven baba izleyenleri duygulandırmıştı. Erdal Dalar sağlığına kavuşunca yavrusunu kucağına alarak hasret giderdi.

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, koronavirüsü teşhisi konulan Erdal Dalar evinde karantinada bulunduğu sürede, 2 yaşındaki kızı Fatma Hafsa’ya da özlemi her geçen gün arttı.

HASRET SONA ERDİ

10 günlük izole süresinin ardından sağlığına kavuşan baba Erdal Dalar, çocuğuna ve eşine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. 27 yaşındaki baba Erdal Dalar, bu zorlu süre zarfında çok zorlandığını ve korktuğunu belirterek, insanların daha dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Koronanın ayırdığı baba-kız birbirine kavuştu

“KIZIMA SARILAMADIM, CAMIN ARKASINDAN SEVDİM”

“Bu, öyle bir hastalık ki, 2 yaşındaki bebeğini görüp de sevemiyorsun, dokunamıyorsun” diyen baba Erdal Dalar, “Canım sıkıldığında kızımı camın kenarına çağırarak oradan seviyordum. Çocuğum ağlamasın diye onu güldürüyor ve onu eğlendiriyorum. 10 gün boyunca yakından görüp dokunamamak kızına gerçekten anlatılmaz bir duygu. Kızıma ilk kavuştuğumda dakikalarca sarıldım ve kokladım. Gözlerim doldu ve Allah kimseye böyle bir hastalık vermesin. Çok şükür atlattık ve eşim ve çocuğuma kavuştum” şeklinde konuştu.

İHA

Koronanın ayırdığı baba-kız birbirine kavuştu ile ilgili etiketler Ordu Karantina Koronavirüs Fatsa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.