'Koronalıyım' deyip polisin yüzüne öksürdü

Avustralya'da karakola giden 21 yaşındaki genç, "Koronavirüs taşıyorum" diyerek polisin üzerine öksürdü. Amacının şaka yapmak olduğunu belirten genç gözaltına alındıktan sonra kefaletle serbest bırakıldı.

Avustralya'da bir genç tarafından yapılan koronavirüs şakası pahalıya patladı. 21 yaşındaki genç, karakola girip koronavirüs taşıdığını söyleyerek polisin üzerine öksürünce gözaltına alındı.

POLİSİN ÜZERİNE ÖKSÜRDÜ

Reuters'ın aktardığına göre 21 yaşında bir genç, arkadaşıyla beraber Coffs Harbour'daki polis karakoluna girdi. Genç adam, karakolun içinde 71 yaşındaki bir polis memurunun üzerine öksürdü ve yeni tip koronavirüs taşıdığını söyledi. 

NİYETİM "ŞAKA YAPMAKTI" DEDİ

Şakaya maruz kalan polis memuru, 21 yaşındaki adamın bilinçli olarak üzerine öksürdüğünü ifade etti. Şakanın ardından karakol kapatıldı ve Koronavirüs taşıdığını iddia eden adamın durumu kontrol edilirken izolasyon protokolleri devreye sokuldu. 21 yaşındaki adam niyetinin "şaka yapmak" olduğunu söyledi.

HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Adam, fiziksel zarar verme yoluyla korkutma ve polis memurunun görevini yapmasını engellemekle suçlanıyor. Gözaltına alınan adam kefalet ile serbest bırakıldı ve 6 Mayıs'ta hâkim karşısına çıkacak.

'Koronalıyım' deyip polisin yüzüne öksürdü ile ilgili etiketler Avustralya polis Koronavirüs Korona Öksürük
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.