Koronalı Öztrak Soyer ile burun buruna

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, koronavirüse yakalandığını açıklayarak, kendisiyle temas eden kişilerin test yaptırmasını istemişti. Korona tedavisi gören Öztrak'ın ve CHP'lilerin tüm uyarıları dinlemeyerek Balkan Masası etkinliğine katıldığı ve tüm tedbirleri yok saydıkları görüntüler ortaya çıktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın İzmir'de pazartesi günü Balkan Masası etkinliğine katılmasının ardından korona virüs testinin pozitif çıkması büyük yankı uyandırdı. Faik Öztrak'ın pazartesi akşamı Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki Balkan Buluşması'nın ardından yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından gözler o geceye katılanlara çevrildi.

Sabah'ta yer alan habere göre: Öztrak'ın temaslı olduğu ve yemekte bir araya geldiği tüm milletvekilleri test yaptırma kararı aldı. Vekil ve partililerin kuluçka döneminin dolmasının ardından bugün testlerini yaptıracakları kaydedildi. Bu arada gecede ortaya çıkan fotoğraflarda Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Öztrak'ın maskesiz bir şekilde birbirleriyle adeta burun buruna geldikleri görüldü.

Koronalı Öztrak Soyer ile burun buruna

Yine Öztrak'la aynı masada oturan Soyer, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Sevda Erdan Kılıç, Kani Beko ile Tekirdağ Milletvekili İlhami Aygün, Parti Meclisi Üyesi Devrim Barış Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu'nun maskesiz olduğu görüldü.

Koronalı Öztrak Soyer ile burun buruna - Resim : 2

ÖZTRAK BİR DE UYARMIŞ!

Yeni Asır'ın haberine göre; Öte yandan Öztrak'ın akşam yemeği sırasında kendisini öpmek ve sarılmak isteyenlere korona virüsü taşıyor olabileceği uyarısında bulunduğu da ortaya çıktı. "Balkanlarda gelenektir, böyle durumlarda masa masa dolaşılır" önerisine sıcak bakmayan Öztrak'ın "Ben 2 gün önce testleri pozitif çıkan Genel Başkan Yardımcımız Onursal Adıgüzel ile beraberdim. Ben de virüs kapmış olabilirim. Beni gezdirmeyin" dediği ifade edildi. Gecede uyarılara rağmen maske ve mesafe kuralları ihmal edilerek birçok dernek başkanı ve siyasetçi yan yana fotoğraf çektirdi ve bir araya geldi.

Koronalı Öztrak Soyer ile burun buruna - Resim : 3

MASKESİZ KUTLAMA

Büyükşehir Belediyesi'nin ertesi akşam yine aynı tarihi mekanda düzenlediği 9 Eylül resepsiyonunda ortaya çıkan manzaralar da aynıydı. Bir akşam önce Öztrak'la aynı masada maskesiz oturan birçok isim ve CHP'li belediye başkanlarının eşleriyle birlikte sahneye çıkarak sosyal mesafe kuralına uymadan maskesiz bir şekilde kutlama yaptığı görüldü. Bu şekilde kutlama yapanlar arasında Tunç Soyer, Deniz Yücel, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç ve Bedri Serter ön plana çıktı. Gecede protokol üyelerinin dışında masaların birçoğunda yine maskesiz ve sosyal mesafe kuralına uyulmadan oturulması dikkat çekti.

Koronalı Öztrak Soyer ile burun buruna - Resim : 4

ZİRVEYİ İPTAL ETTİLER

Bu gelişmelerin ardından davetlere katılanlar arasında korona paniği başlarken, CHP İzmir'de Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun'un da katılması planlanan bugün ve yarın sürecek yerel yönetim çalıştayının da yüksek risk nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.

 

Koronalı Öztrak Soyer ile burun buruna ile ilgili etiketler CHP Tunç Soyer Faik Öztrak Koronavirüs İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.