Koronalı hastaya para verip tükürüğünü satın aldı!

Adana'da bir araba galerisinde çalışan Ramazan Ç., satıştan alınan alınan 215 bin lirayı çaldıktan sonra 500 TL karşılığında bir koronavirüs hastasından tükürüğünü satın alarak patronunun içeceğine karıştırmaya çalıştı. Tehdit mesajları almaya devam ettiğini iddia eden galeri sahibi Ramazan Ç.'den şikayetçi oldu. Şikayetin ardından Ramazan Ç.'ye ev hapsi verildi.

İddiaya göre oto galericilik yapan İbrahim Ünverdi, otomobil satışının ardından eline geçen 215 bin TL'yi ofise götürmesi için çalışanı Ramazan Ç.'ye verdi. Ramazan Ç. ise patronundan aldığı parayla birlikte ortadan kayboldu. Olaydan birkaç gün sonra Ünverdi'nin ulaştığı Ramazan Ç., parayı borcu olduğu tefeciye verdiğini öne sürüp, telefonunu kapattı.

 500 LİRAYA ALDI

Ünverdi, başka bir personelinden, Ramazan Ç.'nin bir koronavirüs hastasından 500 lira karşılığında tükürük aldığını ve içeceğine koymaya çalıştığını öğrendi. "Ben hayatımda böyle bir öldürme tekniği görmedim" diyen Ünverdi, Ramazan Ç.'den hala tehdit mesajları aldığını belirtti.

 ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Bunun üzerine Adana Adliyesi'ne giden Ünverdi, Ramazan Ç. hakkında öldürmeye teşebbüs ve tehdit suçlarından şikayetçi oldu. Ünverdi'nin şikayetinin ardından Ramazan Ç., 10 Şubat'ta saklandığı evde yakalandı. Sorgusu tamamlanan Ramazan Ç., Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildiği sırada, korona hastasından alınan tükürüğün yalan olduğunu, İbrahim Ünverdi'nin kendisini 1 milyon lira dolandırdığını ve Ünverdi'nin tefeci olduğunu iddia etti. Sağlık kontrolünden geçirilen Ramazan Ç., 'dolandırıcılık' suçundan adliyeye sevk edildi. Ramazan Ç.'ye ev hapsi cezası verildi.

"CEZAEVİNE GİRERSE RAHATLAYACAĞIZ"

Ramazan Ç.'nin yakalandığına çok mutlu olduğunu söyleyen İbrahim Ünverdi şunları söyledi:

"Şu an biraz mutlu olsak bile biraz da üzgünüz. Hakim ev hapsi verilmesine karar kıldı. Bu beklediğimiz bir karar değildi. Bizim isteğimiz hapis cezası almasıydı. Avukatlarımız itirazda bulanacaklar. Bu virüs 2- 3 kişiden çıktı ve tüm dünyaya yayıldı. Sağlık personelleri bu kadar çalışırken bu kişinin şeytani plan yapması çok üzücü bir durum. Ev hapsi eşimi, çocuklarımı bir nebze rahatlattı ama ceza evine girerse tabi çok çok daha rahatlayacağız. Kendimizi daha da güvende hissedeceğiz" 

Aylardır korkusundan evden çıkamadığını söyleyen Dilek Ünverdi, şunları söyledi:

"Bir nebzede olsa rahatladık. O şimdi evinde biz dışarıya çıkıyoruz. Ama en çok istediğimiz o kişinin ceza alması. Avukatlarımız bu konu hakkında itirazda bulanacaklar. İnşallah adalet yerini bulacak."'

"İNANILIR GİBİ DEĞİL"

Ünverdi ailesinin avukatı Oğuzhan Mete Karabıyık ise şunları söyledi:

Koronalı hastaya para verip tükürüğünü satın aldı!

"Bu olayın kentimizde olması inanılır gibi değil. Bu salgın hastalıktan dolayı insanlar hayatını kaybederken, müvekkilimizi insanlık dışı, vahşice öldürmeye teşebbüs edilmesi kabul edilecek bir durum değil. Hukuk camiası olarak bu işi kınıyoruz. Bu kişinin ceza alması için elimizden geleni yapacağız. İnsanlar, 'Böyle bir şey olabilir mi? 500 liraya satın alınmış bir tükürükle insan öldürülmeye mi çalışılır' gibi söyleyebilirler. Salgın hastalıktan dolayı onlarca insanımız bu ülkede can verdi. Müvekkilimizde bu durumla müşteki durumuna geldi" 

Koronalı hastaya para verip tükürüğünü satın aldı! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Hırsızlık Para cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.