Koronalı FETÖ şüphelisi gözaltına alınmadı

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere çok sayıda ilde FETÖ ve ByLock operasyonları düzenlendi. Operasyonda 18 şüpheli İstanbul'da, 5 şüpheli şehir dışında yakalanırken, yakalanan şüphelilerden 1'i Kovid-19 hastası olması nedeniyle gözaltına alınmadı.

FETÖ'ye yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ederken başta İstanbul ve Ankara olmak üzere bir çok ilde ByLock baskınları düzenlendi. Eş zamanlı operasyonlarda toplam 127 şüpheliden 79'u yakalandı.

ÖZEL HATLARLA İLETİŞİM

Ankara'da FETÖ'nün kripto haberleşme programı ByLock kullanıcılarına yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu'nun yürüttüğü soruşturma kapsamında özel ve kamu iktisadi işletmelerinde kendilerine tahsis edilen hatlarla ByLock kullandığı belirlenen 22 şüpheliye gözaltı kararı verildi. 3 ilde düzenlenen operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelileri arıyor.

KORONAVİRÜS VARSA GÖZALTI YOK

Savcılığın talimatı ile harekete geçen İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelilerin yakalanması amacıyla İstanbul merkezli 19 ilde eş zamanlı operasyon başlattı. Operasyonda 18 şüpheli İstanbul'da, 5 şüpheli şehir dışında yakalanırken, yakalanan şüphelilerden 1'i Kovid-19 hastası olması nedeniyle gözaltına alınmadı. Şüphelilerden 10'unun yurt dışında olduğu tespit edilirken, diğer 21 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

 

Koronalı FETÖ şüphelisi gözaltına alınmadı ile ilgili etiketler FETÖ Koronavirüs Gözaltı ByLock fetö operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.