Koronadan ölmeden önce son sözleri bu oldu

İngiltere'de koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Tony Brown adlı Kovid hastası ölmeden sadece dakikalar önce İngiliz basınına açıklamalarda bulunmuştu. Yaşadıkları ve hastalık için "Kesinlikle berbat. Bu çok ama çok korkutucu. Çok kötü bazı gecelerim oldu, çok endişe verici geceler. Eşime geri dönemeyeceğimi söylemek için onu iki defa aradım" diyen Brown bu açıklamalarından bir süre sonra son nefesini verdi.

Koronavirüs nedeniyle dünya genelinde 2 milyonu aşkın kişi hayatını kaybetmiş durumda. 

Bu kişilerden biri de İngiltere'de bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü sırada hayatını kaybeden Tony Brown.

Brown'ı vefat eden diğer kişilerden ayıransa, ölmeden önceki son dakikalarında İngiliz basınına yaptığı açıklamalar.

Durumu ağır olan ve cuma gecesi son nefesini veren Brown, ölmeden önceki son anlarında hastalık sürecinde yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

Kendisini nasıl hissettiği ve tedavi sürecinde yaşadıklarına ilişkin soruları cevaplayan Brown hastalığı, "Kesinlikle berbat. Bu çok ama çok korkutucu. Çok kötü bazı gecelerim oldu, çok endişe verici geceler. Eşime geri dönemeyeceğimi söylemek için onu iki defa aradım" sözleri ile anlattı.

Koronadan ölmeden önce son sözleri bu oldu

Vatandaşların daha dikkatli olması halinde bu üzücü senaryonun yaşanmayacağını söyleyen Brown, "Eğer insanlar, bu ortaya çıktığında çok daha dikkatli olsaydı ve görmezden gelmeseydi, içinde olduğumuz karmaşada olmazdık. Bu kadar çok ölüm ve bu kadar fazla kritik derecede hasta olan insanlar ile karşılaşmazdık. Ve İngiltere Ulusal Sağlık Sistemi (NHS) harika, mükemmel" ifadelerini kullandı.

Covid-19'un yayılmasında maske takmayan ve sosyal mesafeye dikkat etmeyen kişileri sorumlu tutan Brown, eşi Linda'yı özlediğini söylediği sırada ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Brown, "Onu haftalardır görmüyorum. Onu özledim. Fakat umarım bir gün. Umarım ki onu göreceğim. Şu an tek isteğim bu. Hayatta başka hiçbir şey istemiyorum. Üzgünüm" diye konuştu.

Talihsiz adamın eşine bir daha dönememe korkusu ise bu açıklamalardan kısa süre sonra gerçek oldu. 

Brown İngiliz basınına konuştuktan dakikalar sonra vefat etti.

Koronadan ölmeden önce son sözleri bu oldu ile ilgili etiketler İngiltere İngiliz basın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.