Koronada ölüm riski ikiye katlanacak!

İngiltere'de yapılan son araştırmaya göre koronavirüs ile aynı anda grip geçiren kişilerde ölüm riski ikiye katlanıyor. Her iki enfeksiyonu aynı anda geçiren ve hastanede yatan hastaların ölme olasılığının, genel nüfusa göre altı kat daha fazla olduğunu açıklayan uzmanlar tedirginliğin artmasına neden oldu.

Dünya 2019 Aralık ayağından beri koronavirüs salgının pençesinde kıvranmaya devam ediyor.

İngiltere'den gelen bir araştırma sonucu ise koronavirüs korkusunu daha da büyüttü. Kış ayları yaklaşırken beklenen grip salgınlarının koronavirüs için büyük risk oluşturduğu ortaya çıktı.

İngiltere’de devlete bağlı Kamu Sağlığı Kurumu'nun yaptığı araştırmaya göre grip ve koronavirüse aynı anda yakalanmak ölüm riskini ikiye katlıyor!

20 BİN KİŞİNİN VERİLERİNİ İNCELEDİLER

Kurum yetkilileri önümüzdeki kış aylarında grip ve Covid-19'un bir arada görüleceğini, bunun ise ölümcül sonuçları olabileceğini belirterek herkese grip aşısı yaptırması çağrısında bulundu.

İngiltere Kamu Sağlığı Kurumu, 20 bin kişinin verilerini inceleyerek yaptığı araştırmanın sonucunu açıkladı.

Buna göre hem grip hem de koronavirüsle enfekte olan kişilerin ölüm riski sadece Covid-19'a yakalananlara göre 2.27 oranında daha fazla çıktı.

HEM GRİP HEM DE KORONAVİRÜSE AYNI ANDA YAKALANIRSANIZ...

Hem grip hem de koronavirüre aynı anda yakalananların ölüm riski ise hiçbir virüs bulaşmamış kişilere göre 5.92 kat daha fazla.

Kamu Sağlığı Kurumu'nun direktörü Prof. Yvonne Doyle yaptığı açıklamada 'İkisini birden kaparsanız başınız çok ciddi belada demektir. Ki zaten iki virüse birden yakalanan kişiler bunlarla mücadele etme şansı en az olan, bağışıklığı düşük kişiler olacaktır' ifadesini kullandı.

Koronada ölüm riski ikiye katlanacak! ile ilgili etiketler Korona grip ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.