KORONA'DA FBI DEVREDE!

SuperHaber programcısı Metehan Demir ile SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, gündemin sıcak başlıklarını değerlendirdi...

Trump’ın eski baş strateji uzmanı Bannon, Batılı istihbarat servislerinin, Çin'in koronavirüsün üstünü uzun süre örttüğünü kanıtlamak ve resmi suçlama yöneltmek için Vuhan'dan kaçan uzmanlarla iş birliği yaptığını iddia etti.

Daily Mail'e konuşan Bannon, "Ortaya çıkanlar karşısında insanlar şoke olacak" derken, kaçan bazı uzmanların, laboratuvarda neler olup bittiğini anlamaya çalışan FBI'yla birlikte çalıştığını söyledi.

KORONA'DA FBI DEVREDE!

İddaları değerlendiren SuperHaber programcısı Metehan Demir, "Bu meseleden bir şey çıkacak. Bilim insanlarının sosyal mesafe, hijyen ve maske gibi konularındaki uyarılarına uyalım. Bu konunun ciddiyetinin sürekli farkında olalım. Ellerimizi sürekli yıkayalım, dezenfektan ve kolonyayı yanımızdan ayırmayalım. Bunun ortaya çıktıktan sonra istismar edilişiyle ilgili konuları da gözardı etmeyelim. Değerli bilim insanları lütfen birbirleriyle çelişen ve ters düşen açıklamalar yapmasınlar. Bilim, bildiğim kadarıyla tektir ve yorum açık değildir. Tüm halkımız bu işi çok yakından takip ediyor. Bu şartlar altında hemm Beyaz Saray’ın Strateji Danışmanı hem Türkiye’deki bilim adamları ya da farklı uzmanlardan öyle açıklamalar geliyor ki. 570 binin üzerinde insan hayatını kaybetti. Verilere göre, 13 milyon üzerinde vaka var. Konuştuğumuz rakam 570 bin kişi. Amerika’da 140 bine yakın kişi hayatını kaybetti, Fransa’da 30 bin, İtalya’da 35 bin, İspanya'da 30 bine yakın, İngiltere’de de 45 bin kişi vefat etti. Belçika ve Almanya ile de bu sayı 320 bine ulaşıyor. Toplam rakam 570 bindi. 6 ülkede 320 bin kişi, 188 ülkede 570 bin kişi. Nüfus yoğunluğu ağırlığı olarakta farklılık var, sadece Avrupa’yı mı vurdu bu virüs? Dünyada hijyen açısından tartışılan birçok ülke de var. İspanya, Fransa, İtalya, İngiltere, Almanya ve ABD’de 350 bine yakını bu 6 ülkeden çıkar mı? 570 bine 350 bin çıkmasında bir tuhaflık var. %60’a yakını buralardan çıkıyor, geriye kalan dünyanın nüfus olarak büyük ülkeleri nasıl oluyor? Virüsle ilgili çok ciddi araştırmalar var. Oradaki tüpü mü kırdılar, virüsü bilerek mi çıkardılar, üzerinde çalışan bir laboratuvar mı var bilemiyorsun. Çok acı bir durum daha var ki o da; Türkiye de dahil olmak üzere dünyada birçok sermaya grubu birçok ülkeye dadanmış durumda. Türkiye satın alınmak için şu an çok ideal hale geldi. Her şey değerini kaybetti. İnsanlarımızın tırnaklarıyla kurduğu şirketler, holdingler, yapılar ve kurumlar çok ucuz fiyatlara alınabilir hale geldi. Bu durum koronavirüsün doğal olarak beraberinde getirdiği süreçle olmakla birlikte koronavirüsün başladığı zamanlardan beri borsalardaki iniş çıkışlarda bazı büyük yapıların hareketliliği de dikkat çekiyor. İyice seni çökertiyor, sen bitmişken de ‘Sen zaten 10 TL’ye satıyordun ama 1 TL oldu şu an, seni 1 TL’ye alıyorum' diyor. Başka çaren kalmıyor ve satıyorsun. Türkiye’de böyle çöken birçok yabancı sermaye grubu var." ifadelerini kullandı.

'Metehan Demir ile Gündem' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

KORONA'DA FBI DEVREDE! ile ilgili etiketler Metehan Demir Çin Wuhan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.