Korona yüzünden işsiz kaldı, kirasını ödemeyip evden çıkarıldı

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını nedeniyle Samsun'da işinden olan 2 çocuk babası adam, kirasını ödeyemediği gerekçesiyle evden çıkarıldı. Kalacak yeri olmadığı için çocuklarını babasının evine bırakıp, çadırda kaldığını belirten talihsiz adam, yetkilerden destek istedi.

İstanbul'dan Samsun'a 4 ay önce çalışmaya gelen elektrik işçisi Ekrem Aydın, Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'nde bir ev kiraladı.

İŞTEN ÇIKARILDI EVDEN ATILDI

Koronavirüs salgını nedeniyle işten çıkarılan Aydın, kirasını ödeyemedi. Ev sahibi tarafından evden de çıkarılan Aydın, kalacak yeri olmadığı için eşi ve çocuklarını Trabzon'da yaşayan babasının evine bıraktı.

YARDIM BEKLİYOR

İl Hıfsızsıha Kurulu kararları kapsamında vatandaşın giriş ve çıkışının yasaklandığı sahilde çadır kuran Aydın, polis ekiplerince buradan da uzaklaştırıldı. Başka bir noktaya çadır kurmak üzere ayrılan Aydın, yardım beklediğini söyledi.

Korona yüzünden işsiz kaldı, kirasını ödemeyip evden çıkarıldı

'GİDECEK YERİMİZ YOK'

Kirasını 8 gün geciktirdiği için ev sahibi tarafından evden çıkarıldığını öne süren Aydın, "İstanbul'dan Samsun'a 4 ay önce geldik. Oturmakta olduğumuz evi tuttuk. Koronavirüs nedeniyle işimi kaybettim. Biz mağduruz. Annemde kemik erimesi var, babam kalp ameliyatlı, iki kızımıza şimdi onlar bakıyor. Gidecek yerimiz yok ve yardım bekliyoruz' dedi.

(DHA)

Korona yüzünden işsiz kaldı, kirasını ödemeyip evden çıkarıldı ile ilgili etiketler Samsun Koronavirüs Korona Atakum işsiz kira
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.