Korona uyarısı yapan bakan koronadan öldü

Afrika ülkesi Nijer'de vatandaşları koronavirüse karşı sık sık uyaran Çalışma ve İstihdam Bakanı Mohamed ben Omar, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Nijer'de pazar günü hayatını kaybeden Çalışma ve İstihdam Bakanı Mohamed ben Omar'ın ölüm nedeninin, yeni tip koronavirüs (Covid-19) olduğu bildirildi.

Ulusal televizyon kanalı Tele Sahel'de yer alan haberde, mensubu olduğu Sosyal Demokrat Partisinin (PSD) önceki gün hayatını kaybettiğini duyurduğu Bakan Omar'ın, Covid-19'dan öldüğünün kesinleştiği belirtildi.

Haberde ayrıca, bakanın yüzünde maske ile "Covid-19'un ciddiye alınması gereken ölümcül bir virüs olduğu ve hızla yayıldığı ancak disiplinli davranarak Covid-19'dan korunabileceği" uyarısını dile getirdiği bir konuşmasına da yer verildi.

37 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Öte yandan 184 Covid-19 vakası bulunan ülkede virüs bulaşan 37 kişi yaşamını yitirirken 534 kişi sağlığına kavuştu.

Korona uyarısı yapan bakan koronadan öldü ile ilgili etiketler Afrika Koronavirüs Korona Nijer Bakan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.