Korona testi yaptıran Esra Balamir'den kötü haber

Koronavirüs salgını sanat camiasını etkilemeye devam ediyor. Arkadaşının yaptırdığı testin pozitif çıktığını söyleyen şarkıcı Esra Balamir, "Sanırım benim de pozitif" dedi. Demet Akalın'la sıkı dostluğu ile bilinen Balamir, virüsün Türkiye'ye gelmesiyle uzun süredir kaldığı Akalın'ın evinden kendi evine taşınmıştı.

Çin'den dünyaya yayılan ve 40 binden fazla insanın canına mal olan koronavirüs salgını Türkiye'ye de bulaştı.

Yaptığı yorumlar ve sempatik halleriyle tanınan şarkıcı Esra Balamir'e de koronavirüs testi yapıldı. Evine gönderilen Balamir, test sonuçlarını bekliyor.

SANIRIM BENİM DE POZİTİF

 Balamir, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Arkadaşıma Covid-19 testi yapıldı. Maalesef arkadaşım da pozitif çıktı. Bana da test yaptılar. Sanırım benim de pozitif. Evde karantinada kalmam söylendi. Sağlıkçılar ilgili ve titizlikle çalışıyorlar. Sonucumu bekliyorum."

UZUN SÜRE DEMET AKALIN'DA KALDI

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ile yakınlığıyla adından söz ettiren Esra Balamir, uzun bir süre şarkıcının evinde yaşadı. Virüsün Türkiye'ye sıçramasının ardından Balamir kendi evine döndü.

Korona testi yaptıran Esra Balamir'den kötü haber

ESRA BALAMİR KİMDİR?

Esra Balamir 7 Eylül 1975 doğumlu. Kral TV’de DJ’lik yaparak televizyon dünyasına adım attı.

Şafak Sezer ile ilk televizyon dizisini çeken Balamir, Böyle mi Olacak, Kabere Kabere ve Reyting Hamdi gibi dizilerde oyunculuk yaptı. Aynı yıl bir kanalda bir müzik programında sunuculuk yaptı.

1998 yılında oyuncu Yalçın Dümer ile evlendi. Yalçın Dümer ile 1 yıl evli kalan ünlü sanatçı, toplamda 5 albüm çıkarmıştır. Bir zamanlar ekranların popüler yarışmalarından Ünlüler Çiftliği’nde boy gösteren sanatçı, İşte Benim Stilim 2016 yarışmasına da katılmıştır.

 'Söke Söke' adlı iki şarkılık single çalışmasıyla yeniden müzik piyasasına dönüş yapmıştır. 'Söke Söke'nin süpervizörlüğünü ise Balamir'in yakın arkadaşı olan ünlü şarkıcı Demet Akalın üstlenmiştir. Çalışmaya adını veren 'Söke Söke'ye klip de çekilmiştir. 1960'lı yılların anlatıldığı klipte; Demet Akalın da rol almıştır.

Son olarak Flash TV'de magazin programı sunuculuğu yapmıştır.

Korona testi yaptıran Esra Balamir'den kötü haber ile ilgili etiketler Demet Akalın Test Koronavirüs Korona esra balamir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.