Korona testi pozitif çıkan Bitigen'in yeni test sonucu belli oldu

Gelen son dakika haberine göre; Fenerbahçe-Sivasspor maçına atanan ve maç öncesinde yapılan ilk koronavirüs testinde pozitif çıkan Abdulkadir Bitigen'in yeni test sonucu negatif çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun önemli hakemlerinden olan Abdulkadir Bitigen'in ikinci kez uygulanan koronavirüs test sonucu negatif çıktı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

TFF tarafından Fenerbahçe-Sivasspor maçına atanan ancak koronavirüs test sonucunun pozitif çıkmasından ötürü görevi iptal edilen ve karantina altına alınan Kayseri Bölgesi hakeminin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

''Daha önce Covid-19 PCR testi sonucu pozitif olarak açıklanan Üst Klasman Hakemimizin 10.07.2020 Cuma günü tekrarlanan test sonucu negatif çıkmış olmasına rağmen normal prosedür gereği 14 günlük izolasyon süresine uygun hareket edilmektedir.

Hakemimizin herhangi bir semptom ve şikayeti bulunmamaktadır. Kendisinin izolasyon süresince gerekli tüm laboratuvar ve radyolojik tetkikleri tekrarlanacak ve tıbbi takibi devam ettirilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.''

Korona testi pozitif çıkan Bitigen'in yeni test sonucu belli oldu ile ilgili etiketler hakem TFF Korona Test Abdülkadir Bitigen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.