Korona taramasında yılan paniği

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde birliklerine gidecek er ve erbaşlara yönelik koronavirüs taraması devam ediyor. Bugünkü tarama sırasında yanlarından geçen yılanı gören sağlık görevlileri paniğe kapıldı. 1 metre boyundaki yılan etkisiz hale getirilirken, zehirli olup olmadığı öğrenilemedi.

İslahiye ilçe merkezindeki  bir okulun bahçesine kurulan çadırda, askere alınacak olan er ve erbaşlardan korona virüs testi için numune alan ekipler, bir anda kendilerine doğru gelen yılanı görünce kısa süreli panik yaşadı.

Yılan, sağlık çalışanlarının müdahalesi ile etkisiz hale getirildi. Yaklaşık 1 metre boyundaki yılanın zehirli olup olmadığı ise öğrenilemedi.

Korona taramasında yılan paniği

Ekipte yer alan doktorlar, "Covid 19 testi yaparken arkadaşlar burudan bir yılanın geçtiğini gördüler. Biraz tedirgin olduk. Tabi sağ olsun bazı arkadaşlar yardımcı oldu bize. Yılan etkisiz hale getirildi" diye konuştu.

Korona taramasında yılan paniği - Resim : 2

Etkisiz hale getirilen yılan bahçeden uzaklaştırılarak okul görevlisi tarafından çöp kutusuna atılırken, sağlık çalışanları ise kısa süreli paniğin ardından tarama işlemine kaldıkları yerden devam etti

İHA

Korona taramasında yılan paniği ile ilgili etiketler Gaziantep asker Koronavirüs Korona tarama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.