Korona savaşçıları göreve alkışlarla döndü

Eskişehir'de çalıştıkları hastanede koronavirüse yakalanan ve virüsü yendikten sonra görevlerine dönen 1 doktor, 2 hemşire ve 1 yardımcı sağlık çalışanı alkışlarla karşılandı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Medikal Onkoloji Servisi'nde görevli 1 doktor, 2 hemşire ve 1 yardımcı sağlık çalışanına, 'Covid-19' belirtileri göstermeleri üzerine test yapıldı.

GÖREVLERİNİN BAŞINA DÖNDÜLER

Sonuçları pozitif çıkan sağlıkçılar, çalıştıkları hastanede koronavirüs tedavisine alındı. Tedaviyle sağlığına kavuşan 4 çalışan, görevinin başına döndü.

Korona savaşçıları göreve alkışlarla döndü

İLK İŞ GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

İlk iş günü Başhekim Prof. Dr. Muhammed Evvah Karakılıç’ın yanı sıra hastane yönetimi, sağlık personelini yalnız bırakmadı. Prof. Dr. Karakılıç, Eskişehir’de ilk vaka görüldükten 10 gün sonra ESOGÜ Hastanesi'nde ilk vakanın görüldüğünü, bu süreci daha kontrollü ve sakince yürüttüklerini söyledi.

Korona savaşçıları göreve alkışlarla döndü - Resim : 2

'Covid-19' testi pozitif çıkan ve tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan sağlık personeline 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Prof. Dr. Muhammed Evvah Karakılıç, koronavirüsü rahat atlatmış olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Prof. Dr. Karakılıç, 'Covid-19' geçiren hastaların serumunda oluşan antikorların tedaviye ihtiyacı olan hastalara verilerek, tedavi süreçlerinin kısaltılmasına destek olunabileceğini ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde bununla ilgili çalışmalar yapıldığını söyledi.

Korona savaşçıları göreve alkışlarla döndü ile ilgili etiketler Eskişehir Hastane doktor Koronavirüs Korona Virüs
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.