'Korona savar' belediye çalışanını koruyamadı! Testi pozitif...

Aydın Efeler Belediyesi'nde görevli Mithat Keskin, alkol aldığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşıp 'Koronanın ilacı, koronasavar' ifadelerini kullanmıştı. Keskin'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait şantiyede görev yapan devlet memuru Mithat Keskin, geçtiğimiz 28 Mart'ta sosyal medya hesabındaki profilinde içki masasının resmini çekerek "Koronanın ilacı, korona savar" şeklinde paylaşım yaptı.

ARKADAŞI DA KARANTİNADA

Keskin'in, alkolün korona irüsten koruduğu şeklindeki iddiasının doğru olmadığı, kendisinin de virüs kapmasıyla ortaya çıktı. Belediye personeli önceki gün çeşitli sağlık şikayetleri ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Keskin'in tedavisine başlandı. Keskin ile aynı çalışma ortamını paylaşan mesai arkadaşı Yusuf Kalın da ev karantinasına alındı. Aile hekimliği tarafından evde düzenli olarak kontrolü yapılan Kalın, sosyal medya hesabından vatandaşları koronavirüs salgınına karşı dikkatli olmaya davet etti.

"ÇOK ZOR..."

Kalın, "Her ortamda mutlaka maske takın ve diğer tüm önlemleri alın, benim tek hatam işyerinde maske takmamak oldu ve maalesef şu an o hatanın bedelini ödüyorum. Şu an fiziksel sağlığım iyi ama psikolojik olarak çok kötü bir durum. Özellikle de kendi evinde en sevdiklerine zarar verebileceğini düşünmek çok zor. Lütfen dikkatli olun ve sağlıkla kalın" dedi.

'Korona savar' belediye çalışanını koruyamadı! Testi pozitif... ile ilgili etiketler Aydın alkol Koronavirüs Korona Efeler Test tedavi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.