Tencereye ayağını sokup sebzeleri yıkadı!

Koronavirüs salgının başlangıç noktası Vuhan'da ortaya çıkan iğrenç görüntüler herkesi şok etti. İlginç yeme alışkanlıklarıyla tanınan Çinliler'in temizlik anlayışları tüm dünya tarafından eleştiriliyor. Son olarak Vuhan'daki bir üniversite kantininde personelin tencereye ayağını sokarak sebzeleri yıkadığı görüntüler ortaya çıktı.

Milyonlarca kişinin hayatını kabusa çeviren koronavirüs, Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıktı fakat bölgede temizlik açısından aynı ezberler devam ediyor.

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs (Covid-19) başladığı Çin'in Hubey bölgesinde yer alan Vuhan şehrinde, Vuhan Donghu Üniversitesi'ne ait kantinde görenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı.

TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Kantin çalışanından biri yere düşmüş eti tepsiye yeniden koyarken, diğer çalışan da tepsideki sebzeleri ayağı ile ezerken görüntülendi. Cep telefonuyla çekilen görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından tepki çığ gibi büyüdü. Kantinin hizmete kapatıldığı belirtilirken, çalışanın işine son verildiği belirtildi.

 DHA

Tencereye ayağını sokup sebzeleri yıkadı! ile ilgili etiketler Vuhan kovid-19 covid-19

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.