Korona olan sağlık çalışanı zorlu süreci anlattı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüse yakalan bir sağlık çalışanının zorlu süreci atlattıktan sonra anlattıklarını paylaştı. Koca'nın "Virüsle mücadelede sadece kendi hayatımızdan sorumlu değiliz." sözleri ile paylaştığı sağlık çalışanının yaşadığı o yıpratıcı sürece ilişkin detayların özeti "Ağrı, kaygı ve çaresizlik"ti...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, Kovid-19'a yakalanan ve hastalığı yenen Hamide Ç. isimli bir sağlık çalışanının yaşadığı sürece ait anlatımını "COVID-19'u yenen bir sağlık çalışanı arkadaşımız: "Hem beden sağlığı hem de psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç yaşadım. Aileme bulaştırma korkusu ve onlardan uzak kalma zorunluluğu zor yönlerinden birisi." dedi. Virüsle mücadelede sadece kendi hayatımızdan sorumlu değiliz." mesajı ile paylaştı.

Korona olan sağlık çalışanı zorlu süreci anlattı

Bakan Koca'nın, bir görselle paylaştığı Hamide Ç.'nin yaşadığı sürece ilişkin ifadeleri ise şöyle: 

"Bir sağlık çalışanı olarak ben de Kovid-19'a yakalandım. Bu süreçte hem beden sağlığı hem de psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç yaşadım. Aileme, çocuklarıma ve sevdiklerime bulaştırma korkusu ve onlardan uzak kalma zorunluluğu, zor yönlerinden birisi. Bedenin her gün farklı bir yerinde hissettiğin ağrılar, halsizlik ve yorgunluk hissi ile devamında yaşanan solunum sıkıntısı, devamının ne olduğunu bilmemek kaygısı ve çaresiz şekilde bekleme, elinden bir şey gelmemesi."

Korona olan sağlık çalışanı zorlu süreci anlattı - Resim : 2

Korona olan sağlık çalışanı zorlu süreci anlattı ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.