Korona morona dinlemediler, Almanya'da buluştular

Sözcü'den Aytunç Erkin'e konuşan Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, FETÖ'nün Almanya'da gizli bir toplantı yaptığını söyledi. "FETÖ'ye zarar verebileceği değerlendirilen TSK içindeki generaller hedeflerinde" diyen Üçok, "CİMER, BİMER üzerinden sahte ihbarlarla subaylara karşı karalama kampanyası başlatılacak." ifadesini kullandı.

Emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, FETÖ'nün Almanya'da yaptığı toplantıda aldığı yeni kararları Sözcü'ye açıkladı.

İşte Üçok'un, Aytunç Erkin'e verdiği o bilgiler:

“Almanya'nın Köln şehrinde geçen haziran ayında FETÖ'nün yurt dışındaki üst düzey yöneticileri toplantı yaptı. Yaklaşık 40-50 isim… Bu toplantıları darbe girişiminden sonra her yıl düzenli yaptıklarını öğrendim. ABD'de yaşayan meşhur kaçaklar, Taraf'ın eski polis yazarı Emre Uslu ve Zaman'ın yöneticisi Ekrem Dumanlı da konferans yoluyla bu toplantıya katılmış.”

Korona morona dinlemediler, Almanya'da buluştular

KONTROLLÜ İTİRAFÇILIK

“Bu toplantıda önemli kararlar almışlar. Bu kararlar şöyle: FETÖ'ye zarar verebileceği değerlendirilen TSK içindeki generaller hedeflerinde. CİMER, BİMER üzerinden sahte ihbarlarla subaylara karşı karalama kampanyası başlatılacak. Bu ihbarlarla Yüksek Askeri Şura (YAŞ) öncesi terfileri önlenecek. Kontrollü itirafçılık yeni çalışma modeli! Bazı itirafçılar, TSK içinde örgütle hiç ilişkisi olmayan tam tersi örgütle mücadele eden subayların isimlerini sözde ifadelerinde savcılığa verecek ve bunların da terfileri önlenecek! Tümamiral Cihat Yaycı en somut örneği. FETÖ'nün sosyal medya hesaplarından ‘görevden alınacak' kampanyası başlattığı Yaycı Paşa, uyduruk bir soruşturma üzerinden istifa etmek zorunda kaldı.”

ERKİN'İN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ 

Korona morona dinlemediler, Almanya'da buluştular ile ilgili etiketler TSK FETÖ Almanya ahmet zeki üçok toplantı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.