Korona kurbanı doktor oğluna böyle veda etti

Mayıs ayında yakalandığı koronavirüs nedeniyle vefat eden doktor Salih Cenap Çevli'nin eşi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, salgına ilişkin uyarılarda bulundu. Çevli'nin oğluyla vedalaşmasını paylaşan acılı eş, “Evladını en son telefon kamerasından görüp vedalaşmanın fotoğrafı bu. O, dışarda salına salına gezenler görsün... Görsün ki 'bana bir şey olmaz' demekten vazgeçerler belki” ifadelerini kullandı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Tüm dünyayı etkileyen ve yüz binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs tehlikesi henüz geçmedi. Türkiye, salgın hastalıkla mücadelesini aralıksız olarak sürdürüyor.

DOKTOR CENAP ÇEVLİ ÖLMEDEN ÖNCE OĞLU İLE BÖYLE VEDALAŞMIŞ!

Bu mücadelede birçok doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanı ölümcül virüse yakalandı. Bunlardan sonuncusu, özel bir hastanede görev yapan, emekli tabib albay Salih Cenap Çevli idi.

Bir ameliyat sırasında, hastasından virüs kapan ve geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren emekli tabib albay Çevli, salgın hastalığa yakalandıktan bir hafta sonra, entübe olması nedeniyle, yoğun bakıma alınarak tedavi edilmeye başlanmıştı.

Mayıs ayında 58 yaşında ölen doktor Salih Cenap Çevli, sosyal medya hesabı ile yine gündeme geldi.

Pınar Aydın Çevli, eşinin koronavirüsünden ölmeden önce, 5 yaşındaki oğlu Yiğit ile hasta yatağındaki son görüntülü konuşmasını ve veda edişinin fotoğrafını koydu.

Korona kurbanı doktor oğluna böyle veda etti

“BANA BİR ŞEY OLMAZ DEMEYİN SALINA SALINA GEZMEYİN!”

Doktor eşinin ölümünü unutamayan acılı eş Pınar Aydın Çevli, sosyal medya hesabından bir mesaj yazdı ve halkı bir kez daha uyararak, ”Evladını en son telefon kamerasından görüp vedalaşmanın fotoğrafı bu o dışarda salına salına gezenler görsün görsün ki bana bir şey olmaz demekten vazgeçerler belki” ifadelerini kullandı.

DOKTOR CENAP ÇEVLİ HASTA YATAĞINDA HALKI UYARIYORDU!

Koronavirüse yakalanmadan önce, sosyal medya üzerinden kurulan “Sanal Hastane” aracılığı ile insanları uyaran ve bilgilendiren doktor Çevli, yoğun bakım ünitesinde de bunu devam ettirmişti.

Hasta yatağında, sosyal medya hesabından yazdığı yazılar ile koronavirüse karşı uyaran doktor Çevli, soruları da yanıtlayarak, sosyal mesafe, maske ve hijyene dikkat edilmesini ısrarla belirtmişti.

SUPERHABER DOKTOR ÇEVLİ İLE YOĞUN BAKIMDA RÖPORTAJ YAPMIŞTI!

SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel, doktor Cenap Çevli’nini eşi Pınar Aydın Çevli aracılığı ile bir medyada bir ilki gerçekleştirmişti.

Yüksel, doktor Çevli ile yoğun bakımda görüntülü röportaj yapmıştı. Çevli Yüksel’e, kendi durumunun göz önünde bulundurularak, koronavirüse karşı çok dikkatli olunmasını istemişti.

Korona kurbanı doktor oğluna böyle veda etti - Resim : 2

PINAR AYDIN ÇEVLİ EŞİ İLE SON GÖRÜŞMEYİ ANLATMIŞTI!

Bayan Çevli, daha önceki bir röportajında, eşinin ölümüne ilişkin bir açıklama yapmıştı.

Acılı eş bu açıklamasında, eşi ile ölümünden yarım saat önce görüntülü görüşme yaptığını, bu sırada çekilen son fotoğrafı ve mutlu anlarına dair görüntülerle son konuşmayı anlatarak, ”Yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken bile herkesi uyardı. 'Bu virüse kendinizi öldürtmeyin, maskenizi takın, evde kalın' diye haykırdı. Maskesi çenesi altında gezenlere müthiş öfkeleniyorum. Bu işin şakası yok, sevdiğiniz birini nefes almak için çırpınırken görmek çok çok acı" demişti.

Korona kurbanı doktor oğluna böyle veda etti ile ilgili etiketler doktor Korona ölüm vefat Salih Cenap Çevli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.