Korona krizi sonrası Roma'dan flaş Cengiz Ünder kararı!

Koronavirüsü nedeniyle futbolda yaşanan mali kriz İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da da etkisini gösterdi. Son dakika haberine göre; Salgının yarattığı ekonomik sıkıntıyı giderebilmek için bazı formüller arayan İtayan ekibinden, milli futbolcu Cengiz Ünder ile ilgili flaş bir karar geldi. İşte detaylar...

Çin'in Wuhan kentinde meydana gelen ve tüm dünya üzerinde etkisini gösteren koronavirüsü salgını Avrupa'da özellikle İtalya'yı derinden sarstı.

Korona krizi sonrası Roma'dan flaş Cengiz Ünder kararı!

Ülkede her gün yüzlerce kişi hayatını kaybederken yeni vakaların sayısı da gün geçtikçe artıyor. İtalya'nın sağlık sistemi ise şu an çökmüş durumda. Yaşı daha genç olanlara tedavide öncelik veriliyor...

Koronavirüsü ülkenin her alanını olduğu gibi futbolu da olumsuz yönde etkiledi. Futbol kulüpleri maaş dengesinin sağlamakta zorluk çekiyor.Roma da bu kulüplerin başında geliyor.

Milli yıldız Cengiz Ünder'in formasını giydiği sarı-kırmızılı ekip flaş bir karar aldı. Calciomercato'nun haberine göre, corona virüsünden maddi anlamda olumsuz etkilenen Roma'da satılacaklar listesinin en başına Cengiz yazıldı.

Ünlü İtalyan spor sitesi bu haberi, 'koronavirüsünden etkilenen Roma'da ilk kurban Cengiz Ünder' olarak servis etti.

Daha önce İtalyan basınında bazı Bundesliga ve Premier Lig ekiplerinin Cengiz'i yakın takibe aldığı hatta temaslara başladığı ifade edilmişti. Roma'nın bu kararının ardından milli yıldızın İtalya'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Everton Kulübü'ne yakınlığı ile bilinen Liverpoolecho da geçtiğimiz günlerde servis ettiği hasberde Everton menajeri Carlo Ancelotti'nin Cengiz Ünder'i transfer listesinin ilk sırasına yazdığını iddia etmişti.

Roma, Medipol Başakşehir'den 14 milyon euro + bonus maddeleriyle kadrosuna kattığı Cengiz Ünder için en az 30 milyon euro talep ediyor.

Koronavirüsü sebebiyle ara verilen liglere dönülmesi ve transfer döneminin açılmasıyla birlikte 22 yaşındaki yıldız için resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Cengiz Ünder, Roma formasıyla bu sezon toplamda 20 maça çıkarken, 3 gol kaydetti.

 

Korona krizi sonrası Roma'dan flaş Cengiz Ünder kararı! ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Roma Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.