Korona ile savaşan Dr. Selçuk Köse'ye meslektaş desteği

Türkiye'nin ve dünyanın en önemli meselesi haline gelen koronavirüs salgınıyla, amansız mücadele sürüyor. Ölümcül virüsün bulaştığı Dr. Selçuk Köse'ye ise meslektaşlarından destek mesajı yağıyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Kronik rahatsızlıkları olanları ve 55 yaş üzerindeki insanları daha çok etkileyen koronavirüs, Çin, İran, İtalyaHollanda, İspanya ve Almanya’da olduğu gibi ülkemizde de bazı sağlıkçıları etkiledi.

Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada, Türkiye’de de koronavirüse yakalanan doktor ve hemşirelerin olduğunu açıklamıştı. Koronavirüse yakalanan İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Öğretim Üyesi Profesör Doktor Cemil Taşçıoğlu, özel bir hastanede görev yapan Profesör Doktor Salih Emri ile doktor M.H.T.’de tedavi altında bulunduruluyorlar. 

 
DOKTOR SELÇUK KÖSE’NİN DURUMU İYİYE GİDİYOR 
 
Görev yaptığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan Doktor Selçuk Köse’nin durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Doktor Köse’nin rahatsızlığı ile ilgili ilk haberi SuperHaber duyurmuş ve yine doktora lazım olan “Favipiravir” adlı ilacın arandığı da haberleştirmişti. 

30 yıllık Göğüs Cerrahı olan Dr. Köse’nin arkadaşları, sosyal medyadan da mesajlar yayınlayarak, destek olmaya çalışıyorlar. 
 
Köse’nin doktor arkadaşları, yanına giremeselerde, her gün hastaneye gelerek, eski eşi Filiz Gültekin’e, bir ihtiyacı olup olmadığı soruyorlar.

Köse’nin arkadaşları, dayanışmalarını sosyal medya üzerinden de göstererek, ”Birlikte üniversiteden beri devam eden arkadaşlık, meslektaşlık ve yoldaşlık. Sevgili Op Dr Selçuk KÖSE, insancıl kocaman yüreğin, insan sevgin ve mesleğine sanat katan güzel insan. Seninle aynı ameliyat masasında birlikte çalışmak bir ayrıcalıktı benim için. Solunum cihazına bağlanmaya hazırlanırken son konuşmamız. SENİ SEVİYORUM ve Seni seviyoruz, diren dostum, kardeşim, yoldaşım, yoldaşımmmmm.” mesajıyla Dr. Köse'ye destek oldu.

Korona ile savaşan Dr. Selçuk Köse'ye meslektaş desteği
 

Korona ile savaşan Dr. Selçuk Köse'ye meslektaş desteği ile ilgili etiketler Bakırköy Koronavirüs Korona Sosyal Medya doktor destek Selçuk Köse
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.