“Korona hırsız gibidir. Çıktığı organdan parçayı çalarak çıkıyor!”

Tüm dünyada binlerce insanın ölümüne, milyonlarca insanın evlerine kapanmasına neden olan Korona Virüsü salgını sürüyor. SuperHaber, Korona virüsü ile ilgili geçtiğimiz günlerde Virüs Genetiği Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Osman Çataloluk ile bir röportaj yapmış ve Çataloluk’un yaptığı açıklamalar büyük ilgi görmüştü. Osman Çataloluk’un, SuperHaber’e yaptığı açıklamaların ikinci bölümü yine çok konuşulacak!...

Yrd. Doç. Dr. Osman Çataloluk, SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel’e yaptığı açıklamada, ”İnsanların temizliğe uyarak, 8 saat günlük uykusunu alarak, stresten uzak kalarak, kendi hava sahasını soluyarak, insanların içine çok karışmadan sağlıklı kalabileceklerini düşünüyorum. Bu virüs bizi de vuracak, azalmayacak.” dedi.

Virüs genetiği uzmanı Çataloluk, Korona virüsünün sıcakta ortadan kalkacağı öngörüleri ilgili ise, “Virüsün sıcakla hiçbir ilgisi yok. Sıcakta ve soğukta fark etmiyor. Maldivler’de 4 vaka var şu anda. Hava 36 derece şu an orada. Rutubet ortamında yayılması daha kolay” ifadelerini kullandı.

Çataloluk, açıklamasının devamında, televizyona çıkan kişileri de eleştirerek, ”Televizyona çıkan kişiler, maç izletir gibi anlatıyor ve Korona virüs paniğini arttırıyor.” dedi.

Çataloluk'un açıklamalarının ikinci bölümü SuperHaber YouTube kanalında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.