Son dakika... Korona hastası kızından koronadan ölen babaya duygusal mesaj! (Corona, Covid-19, Kovid-19)

Son dakika... İlk olarak SuperHaber’in duyurduğu, Çanakkale Kepez’de koronavirüsünden yaşamını yitiren 80 yaşındaki Eyüp Kaplan’ın, hasta yatağındaki kızı Semra Kaplan Bali, babası için duygusal bir mesaj yayımladı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Babası gibi koronavirüsünden kurtulmak için, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Devlet Hastanesi’nde 9 gündür tedavisini sürdüren Semra Kaplan Bali, sosyal medya hesabından babası için ”Gittiğin yerde çok mutlu ol, babam seni çok arayacağız ağlamıyorum tutuyorum kendimi buradan çıkınca Semra diyorum“ diye bir yazı paylaştı.

Solda babasının koronadan ölüm günlüklerini yazan  Belma Kaplan, yanındaki hastanede tedavi gören ve babasına mesaj yollayan diğer kızı Semra Belma Bali ile vefat eden baba Eyüp Kaplan.

(Solda babasının koronadan ölüm günlüklerini yazan Belma Kaplan, yanındaki hastanede tedavi gören ve babasına mesaj yollayan diğer kızı Semra Kaplan Bali ile vefat eden baba Eyüp Kaplan.)

Koronavirüsten ölen usta gömlekçi baba Eyüp Kaplan’ın, 5 kızından biri olan Semra Kaplan Bali’nin hasta yatağından yazdığı mesajın tamamı şöyle;

”Ah benim canım babam, huysuz justom, herşeye küsur bulan gurmem, hep bize kol kanat veremin, bizimle beraber gezerken hep yüzü gülenim, çok arayacağız seni çok özleyeceğiz Anamla , Amcamla, Halamla, yengemle, uğurla beraber gittiğin yerde çok mutlu ol, babam seni çok arayacağız ağlamıyorum tutuyorum kendimi buradan çıkınca Semra diyorum kardeşlerine, sevdiklerine kavuşunca ağlayacaksın diyorum mezarın başına sakla herşeyi önce bir iyileş diyorum....Cennet mekanınız olsun Babacım hep rüyalarıma gelin"

 

SEMRA KAPLAN BALİ 9 GÜNDEN BERİ KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖRÜYOR!

Semra Kaplan Bali, babasını kaybetmeden önce koronavirüsüne yakalandığını hissetmiş ve hastanede tedavi altına alınmıştı.

Son dakika... Korona hastası kızından koronadan ölen babaya duygusal mesaj! (Corona, Covid-19, Kovid-19) - Resim : 2

KIZKARDEŞİ BELMA KAPLAN ÖLÜM GÜNLÜKLERİNİ YAZMIŞTI!

Babası için hasta yatağında duygusal mesaj yazan Semra Kaplan Bali’nin kızkardeşi Belma Kaplan da, babası ile geçirdiği günlerin günlüklerini yazmıştı.

 

Yine acısını ve yaşadıklarını ilk olarak SuperHaber’in duyurduğu Belma Kaplan, ”Bu cümleleri duyan sokağa nasıl çıkar!” başlığı ile haber olmuştu.

 

 

Son dakika... Korona hastası kızından koronadan ölen babaya duygusal mesaj! (Corona, Covid-19, Kovid-19) ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.