Korona günlerinde Hollanda'da neler oluyor? Türklerin evlerinin önüne o işaret neden çizildi?

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, Hollanda’nın koronavirüs ile mücadelesindeki son durumu ve Türklerin yaşadığı evlerin önüne çizilen ters barış işaretinin sırrını bölgeye giderek incelemelerde bulunan Denk Partisi Schiedam Belediye Meclisi Grup Başkanı ve milletvekili danışmanı Doğukan Ergin'e sordu.

Neredeyse tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını birçok ülkede olduğu gibi Hollanda’da da büyük kayıplara sebep oldu. Hollanda’da salgınla mücadele devam ederken, tedbir kapsamında Amsterdam ve Rotterdam gibi büyük şehirlerinde Türkiye’deki gibi sokağa çıkma yasakları uygulanmıyor ancak tedbirlere uymayanlara ağır para cezası kesiliyor.

Öte yandan Hollanda’nın Schiedam kentinde önceki gece özellikle Türklerin bulunduğu evlerin önüne ters barış işaretleri çizildiği görüldü. Şehrin dört sokağında, 25 evin önüne çizilen şekilleri gören Türkler sokağa döküldü.

Hollanda'da koronavirüs salgınıyla mücadelede son durum ne? Hollanda’da yaşayan Türkler ne durumda? Hollanda’da Türklerin yaşadığı evlerin önünde ters barış işareti neden çizildi? Bu işareti kimler çizdi ne anlama geliyor?

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, bölgeye giderek incelemelerde bulunan Denk Partisi Schiedam Belediye Meclisi Grup Başkanı ve milletvekili danışmanı Doğukan Ergin'e olayın ayrıntılarını sordu.

Doğukan Ergin'in açıklamalarının tamamı SuperHaber Youtube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN! 

Korona günlerinde Hollanda'da neler oluyor? Türklerin evlerinin önüne o işaret neden çizildi? ile ilgili etiketler SuperHaber Hollanda Türkiye Korona salgın Virüs Amsterdam YouTube barış işareti rotterdam mevlüt yüksel doğukan ergin denk partisi schiedam
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.