Korona günlerinde aşk!

Lösemi tedavisi gören Yavuz Uygur ile nişanlısı Nilgün Yavaş, hastalıkta ve sağlıkta diyerek evlilik yemini edip korona günlerinde hastane odasında dünya evine girdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Lösemi hastası Yavuz Uygur (41) ile nişanlısı Nilgün Savaş (38) Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde tedavi gördüğü hasta yatağında dünya evine girdi. Beykikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın kıydığı nikah ile bir ömür boyu hayata evet diyen çift, koronovirisü sebebiyle yaşanan sağlık problemlerinin gündemde olduğu şu günlerde en çok da, ‘Sağlıkla birlikte olmak’ adına birbirlerine söz verdiler.

Geçen yıl Temmuz ayında lösemi teşhisi ile Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Hastanesinde toplamda 5 kür tedavi gören Yavuz Uygur, olduğu nakil sonrası 27 Şubat'tan bu yana yatarak tedavi görüyor ve haftaya yapılacak yeni ilik nakli için hazırlanıyor.

Nişanlısı Nilgün Savaş ile Eylül ayında evlenmeyi planlarken Mayıs ayına nikah günü almaya karar veren Yavuz ve Nilgün çifti, tüm dünyanın ve Türkiye‘nin içinde bulunduğu koronavirüs (Covid-19) salgınından dolayı evlilik planlarını öne çekince nikahı da hastane odasında yaptılar.

Böylece gerçek anlamda ‘Hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu beraberliğe’ diye söz vererek evlilik yemini eden çift, cüzdanlarını Beylikdüzü Belediye Başkanı'nın elinden mutlulukla aldılar.

Mevlüt YÜKSEL / SuperHaberTV ÖZEL HABER

Korona günlerinde aşk! ile ilgili etiketler nikah lösemi evlilik Koronavirüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.