Korona gölgesinde yat turları

Koronavirüs gölgesinde yat turu Mersin'in Silifke ilçesinde, normalleşme süreciyle birlikte hafta sonu da farklı etkinliklerle yapıldı. Eğlenmek isteyen vatandaşlar, yat turuna katılarak Akdeniz'in koylarında stres attı.

Mersin’in Silifke ilçesine Taşucu Mahallesi'nde gündüzleri turizm işletmelerinin günübirlik düzenlediği turlara katılanlar, farklı koylarda denizin tadını çıkarırken; Holmi Harabeleri, Liman Kalesi, Dana Adası gibi tarihi yerleri de tanıma fırsatı buluyor.

Korona gölgesinde yat turları

Silifke Turizm Başkanı Ali Küçük,  Holmi Harabeleri, Liman Kalesi, Dana Adası gibi tarihi yerleri ziyaret ettiklerini belirterek, Yat turlarımıza başladık. Turizm Bakanlığı ve Silifke Kaymakamlığı pandemi kuralları çerçevesinde yat turlarımız başladı. Sosyal mesafeye uyarak ve maske takmaya özen gösteriyoruz. Alınan karalar neticesinde yatlarımıza yüzde 50 oranında müşteri alıyoruz. Hijyene önem veriyoruz. İnsanların sağlığı bizim için önemlidir” dedi.

Korona gölgesinde yat turları ile ilgili etiketler Mersin yat Silifke

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.